På väg ifrån bio med Joel. Jäkligt besvike...

img_3864 (MMS)

På väg ifrån bio med Joel. Jäkligt besviken. Tyckte faktiskt inte att den sista Harry Potter filmen var så bra. Jag inte så bra som dom andra. Man blev inte chockad eller så. Man lixom förstod hela tiden vad som skulle hända. En stor besvikelse från min sida.


Dag nummer två i bilder!

Ännu en härlig dag i Norrköping. Och här kommer ett inlägg med bilder från dagen och under varje bild kommer jag skriva lite kort om dagens händelser!Idag så gick jag och pappa och felicia på stan i Norrköpring och kollade i lite affärer och så, och sedan så träffade jag en gammal gammal kompis som jag inte har träffat på säkert 3-4 år. Vå satte oss och tog en fika. Hon jag och Felicia....... Men fy så varmt det var att sitta i solen och fika. Så vi bestämde oss för att gå en sväng i centrum istället. Ni förstår i Norrköping var det 28 grader i skuggan idag..... Sedan åkte jag och Felicia ut till Pappas JÄTTE mysiga landställe för att grilla....På Pappas landställe hittar man alltid massa gott bland annat röda vinbär och svarta vinbär........Felicia tyckte att vinbären var så goda så vi plockade lite på en tallrik och åt. felicia plockare även två stycken omogna smultron...dom var inte lika goda. :D.....Pappa har även mycket vackra blommor på sitt landställe......Pappa odlar sin egen potatis på landet också...... Och har har några ricktigt schyssta lökar där också! Hahahaa    :DSå det var dom bilderna jag hade att bjuda på. imorgon så blir det hemresa men innan dess yttligare några mysiga timmar i Norrköping. Det var allt för idag. Nu ska jag gå och lägga mig och det hoppas jag att ni också gör snart för klockan börjar bli mycket.....och tänk på att "Det är en dag imorgon också!"     :D
Sitter på pappas landställe och chillar i ...

img_0297 (MMS)

Sitter på pappas landställe och chillar i 28 grader i skuggan.


Framme i mitt ljuvliga Norrköping!

Sitter och väntar på bussen till centralen...

img_7942 (MMS)

Sitter och väntar på bussen till centralen på vår resa till mitt kära Norrköping!


Videoblogg från igår 25/7


Purple eye!

Lila Linser!

Semester = Massor av tid med min dotter!

Imorgon börjar min semester eller faktiskt ikväll efter kl: 19:00. Och då är  det så att jag skall ägna min semester åt min  kära underbara dotter som fyller hela 3 år nästa helg. På min semester så ska jag försöka hitta på så mycket roligt som möjligt med henne. förmodligen ska vi åka ner till min pappa i Norrköping i veckan och umgås lite och även hälsa på kompisarna där.
Annars vara i stockholm och bada, leka i parker och bara njuta av ledigheten. 


Jag och min älskade dotter!Picha goes Blond?
Nu undrar ni säkert om jag blivit blont eller om det är fake!  ^^

Stockholms sötaste tunnelbanestation!

Här kommer lite bilder från den Sötaste tunnelbanestationen som jag känner till i sthlm. och jag passade på att fota lite på vägen hem ifrån jobbet. Jag jobbar nämligen vid denna station. 

Och vad heter nu den här stationen....... Thorhildsplan!
Sadako crane hiroshima

Sadako Sasaki är en mycket känt barn i Japan som insjuknade i leukemi när hon var ca 11 år och det var efter en Atombombattak över staden Hiroshima. Till en början så märktes det inte av att den lilla flickan var sjuk. Men efter ett par år så blev den lilla flickan bara sjukare och sjukare. Och när hon var 11 år så blev hon inlagt på sjukhus.
Den lilla tjejen hade hört en gammal Japansk legend om att om man viker 1000 stycken papperstranor så slår ens innersta önskan in.
Så lilla Sadako började att vika tranor i hopp om att leva. Det var många som trodde och spekulerade i hur många tranor den lilla tjejen skulle hinna vika innan hon gick bort och enligt berättelser så kom man fram till att hon skulle hinna vika 644 stycken tranor innan sin dod och därefter så skulle hennes klasskamrater ha vikt resten.
Men i själva verket så hade Sadako vikt över 1300tranor själv sedan långt innan sin död.
Hon dog 25 Oktober 1955 med hela hennes Famolj samlad runt sig.

Den lilla tjejen Sadako har efter det lemnat efter sig inte bara en otroligt sorglig ber'ättelse utan också en symbol.
Det är mänligen så att En vikt papperstrana är nu en symbo för fredsrörelsen om atombomben.
I Fredsparken i Hiroshima har man gjort en staty av Sadako. Hon står med utsträckta armar och håller i en papperstrana. Och runt om i hela parken så han man då tusentals papperstranor som barn och vuxna har vixt och tagit dit från hela världen som en önskan om fred i världen.


Det har även skrivits en bok om den lilla tjejen. som heter : Sadako och de tusen papperstranorna av Eleanor Coerr.
Sugen på att fixa mina naglar!

Sitter på jobbet just nu och är smått intresserad av att sitta och pillra med nagel-fix.
Funderar på om jag kanske skall fixa nya naglar imorgon efter jobbet då jag ändå skall hem och inte skall till Joel.
Så vi får se om det kommer upp nya bilder imorgon på naglar :P

Vad tycker ni om det då?


Any girl after me is à deja vu!

img_7890 (MMS)

Any girl after me is à deja vu!


Rösta på min klänning på Nelly.se

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Och vinnaren är..........................

.....KLICKA HÄR!!

Sista chansen att vara med i Tävlingen!

Har bestämmt mig för att ha en tävling igen. I denna tävling tävlar ni om att bli publicerad på min blogg samt att vinna 5 stycken "Nail Art Fimo Canes Rods Decoration" Dvs stängar med motiv som man kan pynta naglarna med, samt två nagellim.

Så hur går du tillväga?

1. Gör ett innlägg och tipsa dina vänner om min tävling (samt länka).
2.Kopiera länken till det inlägget och skriv en kommentar UNDER DETTA inlägg samt skriv "Jag är med".
3. Vänta på att jag på söndag förhoppningsvis publicerar dig på min blogg som vinnare.

OBS. Ju mer man deltar i tävlingen ju större chans har man att vinna.


Igår så vad jag och Felicia med Oskar!

Igår så var jag och Felicia med oskar nästan hela dagen och det var otroligt härligt. Vi möttes upp i Huvudsta och sedan så åkte vi till Fridhemsplan och käkade på Mc Donnalds och efter det så begav vi oss till Vällingby.
Felicia har ju inte träffat Oskar på säkert 2-3 månader så hon tyckte att det var jätte kul. 
I början så var felicia lite blyg och så men efter bara 10-20 minuter så släppte blygheten och dom gick och höll varandra i handen och busade.

Nu vet ju jag att Oskar hatara att vara med på bild och bloggar.Men det skiter jag i. Hahaha. 


Mina nya shorts direkt från Hongkong!


Nytt Halsband på posten!


Piercade mig i ögonen

Igår efter att ha nattat felicia så Piercade jag mig i öronen. jag var sugen på att ha lite fler hål i öronen. Så tog tillfället. Jag har ju hur mycket Kanyler som helst hemma. 
Jag ville egentligen pierca mig i septum också, men det vågade jag inte :/Mitt allt!!120 hektar marijuana Hittad i Mexiko!

Kan ni fatta att en Odling lika stor som 170 fotbollsplaner inte har hittats tidigare.  Visst är Mexiko ett otroligt stort land. men asså... 120hektar!!!

Fatta vilke shock man skulle få om man gick i skogarna här i Sverige och ens hittade en rabatt av marijuana. Undra om man skulle svimma om han hade hittat 120 hektar marijuana.   :o


Such a rainy dag!

Sitter på jobbet just nu och tittar ut genom fönstret och ser regnet faller ner över Stockholm idag. Bredvid mig så har jag min kära kollega Narin som faktiskt har födelsedag idag. Så stort GRATTIS till henne.
Jag vet ju att hon läser min blogg så förmodligen så kommer hon även att läsa detta sedan när hon går in på bloggen nästa gång.
Så förövrigt idag så är det som står på schemat att jobba till 17:30 och sedan efter det så skall jag åka och hämta Felicia och vi skall åka hem till mig och bara mysa.

Något mer som har hänt som jag kan uppdatera er med är att Sanna flyttar ut ur lägenheten idag så jag kommer ha lägenheten för mig själv...och Felicia givetvis.
Ska bli kanske så slappt och skönt att ha en stor 2a för mig själv. :D


En bild som jag tagit på mig själv för ca ett år sedan, Redigerad av Carolina.Inte långt kvar nu på tävlingen!

Har bestämmt mig för att ha en tävling igen. I denna tävling tävlar ni om att bli publicerad på min blogg samt att vinna 5 stycken "Nail Art Fimo Canes Rods Decoration" Dvs stängar med motiv som man kan pynta naglarna med, samt två nagellim.

Så hur går du tillväga?

1. Gör ett innlägg och tipsa dina vänner om min tävling (samt länka).
2.Kopiera länken till det inlägget och skriv en kommentar UNDER DETTA inlägg samt skriv "Jag är med".
3. Vänta på att jag på söndag förhoppningsvis publicerar dig på min blogg som vinnare.

OBS. Ju mer man deltar i tävlingen ju större chans har man att vinna.Nemen, Titta vad jag hittade på vägen till jobbet!

Denna fina godsak på vägen till jobbet idag. Jag trodde inte mina ögon när jag gick förbi kiosken vid jobbet och såg att dom hade dessa.
Den är dom sötaste jag sett. Ni kan ge er fan på att jag en vacker dag kommer fylla min kyl med dessa!


Piicha style!"God morgon, Godmorgon.Hör fåglar sjunga glatt...."

God morgon på er. Sitter just nu i soffan hemma hos Joel och bloggar. Skall strax bege mig till tunnelbanan och sedan vidare mot jobbet. Idag åker joel iväg till Runmarö och jag åker hem till mig och sanna.
Imorgon kommer ju min älskade lilla felicia och jag har längtat så mycket efter henne.
Tänk att det är inte många dagar kvar tills hon är 3 år. Tiden går så otroligt fort. Det känns som att det var igår jag låg på BB och förlöste henne. 
Längtar så efter att få pussa och krama på Flican. :P

Btw. Sov lite extra idag och sket i att sminka mig. Så, såhär ser jag ut idag på väg till jobbet... :DSå här ser jag ut efter 2 timmars jobb

På väg hem från jobbet!


Tävling!

Har bestämmt mig för att ha en tävling igen. I denna tävling tävlar ni om att bli publicerad på min blogg samt att vinna 5 stycken "Nail Art Fimo Canes Rods Decoration" Dvs stängar med motiv som man kan pynta naglarna med, samt två nagellim.

Så hur går du tillväga?

1. Gör ett innlägg och tipsa dina vänner om min tävling (samt länka).
2.Kopiera länken till det inlägget och skriv en kommentar UNDER DETTA inlägg samt skriv "Jag är med".
3. Vänta på att jag på söndag förhoppningsvis publicerar dig på min blogg som vinnare.

OBS. Ju mer man deltar i tävlingen ju större chans har man att vinna.Dagens!!

Här kommer lite snabba bilder nu innnan jag drar iväg till jobbet!


Nu drar jag till jobbet!!
Solig dag!
Sitter på en rast och chillar lite ute i solen!!


Glöm inte tävlingen här under.

Veckans tävling!

Har bestämmt mig för att ha en tävling igen. I denna tävling tävlar ni om att bli publicerad på min blogg samt att vinna 5 stycken "Nail Art Fimo Canes Rods Decoration" Dvs stängar med motiv som man kan pynta naglarna med, samt två nagellim.

Så hur går du tillväga?

1. Gör ett innlägg och tipsa dina vänner om min tävling (samt länka).
2.Kopiera länken till det inlägget och skriv en kommentar UNDER DETTA inlägg samt skriv "Jag är med".
3. Vänta på att jag på söndag förhoppningsvis publicerar dig på min blogg som vinnare.

OBS. Ju mer man deltar i tävlingen ju större chans har man att vinna.Cool pryl som jag måste skaffa!

Här är linsen du kan använda tillsammans med din Iphone

Skalet är hemligheten.
Det gör att du kan använda en SLR-lins när du plåtar med Iphone.

Vill du ta bättre bilder med din Iphone? En pytteliten kamera och ett ordentligt objektiv som jobbar ihop. Det är resultatet av det nya galna kitet, rapporterar sajten photojojo.com.
Produkten gör det möjligt att fästa en SLR-lins på din Iphone 4. du kan välja mellan tele, vidvinkel, makro eller fasta gluggar.
Anordningar för att kunna montera objektiven finns både till Nikon och Canon EOS


Sött inlägg!

Hahaha. Sitter på jobbet och frågade nyss mina kära kollegor om dom visste någon bra blogg att läsa.
Båda mina kollegor är bloggare och rekomenderade deras bloggar.
Jag hade redan läst deras bloggar men då satte Annie sig och skrev ett inlägg för att Jag och Sara skulle ha någonting att läsa.

Sötis!


Obligatoriskt!!!


För att jag på bästa sätt skall kunna veta vad ni som läsare skulle vilja se/läsa om i min blopgg så har jag startat detta test/frågestund. Om det skulle vara någonting utöver dessa allternativ som ni känner saknas i bloggen eller som ni vill ha mer av så skriv gärna en kommentar och berätta.


Tack på förhand!
   

 

      
Vad vill DU hellst se på min blogg?
Mer Makeup
Mer Naglar
Mer Dagens Outfit
Mer Roliga prylar
Mer Musik Tips

Visa Resultatet
 


BloggExtra.se


En hälsning från jobbet!

Hej allesammans! 
Nu sitter jag på jobbet och har lunch. Jag har precis tryckt i mig några Pizza bitar och fotat lite och redigerat bilderna på mina naglar och lagt upp det i inläggen innan. :D

Och jag tog även en bild på mig idag...och tänkte med den bilden hälsa er en helt underbar dag innan det är dags att gå tillbaka till arbetet igen :D


Som nu ser så är det lite makeup idag. Jag hade en Film-morgon med Joel istället för att sminka mig. Så idag ser jag ut på detta viset!

Nya Piicha nails!


Once you go asian, you'll never go caucasian?

svar på kommentar
Svar: Hej du Kära Yohanna. Det är så att Joel vet ju givetvis att jag bor med min syrra och att vi håller hus i en förort och han vet vilken. Han vet oxå i vilket område i förorten och han vet säkert oxå adressen. Det ända är att han aldrig har varit hemma hos mig. Vi hänger alltid hemmos honom eftersom att han bor för det mesta själv och det är närmre till stan och så hos honom.
Vi hänger ju oxå mest med hans kompisar och då är det skönt att vara på hans planhalva.
Och givetvis vet han vad jag heter. Var det någonting mer du ville veta?


Zzzzzzzzzzz!

Picha är trötter. Gahhh! Jag har bara sovit 2 timmar inatt och jobbat hela dagen idag och jag är så otroligt trött.
Efter jobbet så kommer min älskade Joel och möter upp mig så skall vi åka hem till mig och hämta lite mat och prylar och så skall han få se vart jag bor och hur jag bor för första gången.
Snackade med samma tidigare idag och hon sa att det var stökigt hemma så vem vet nu kanske joel tror att jag är världens mest stökigaste människa. :D   Hahahha!
Fast det vet jag att han inte tycket eller kommer tro. Eftersom att det är jag som alltid hemos honom som går runt och små plockar. Jag är ju en av dom mest ordningasamma människorna som jag känner.
Men gud sen efter att vi har varit och hämtat mina saker så skall vi bara hem till honom så skall jag laga lite mat och sedan så blir det till att lägga sig i soffan eller sängen och bara slappa och kolla på film eller Tv. ska vil så jäkla skönt.
Och det bästa är att jag har sovmorgon imorgon. :D

SOVAAAAA!


  


Jasså inte Fjortis? Men tydligen 37 år! :o

Jag satt på jobbet och gjorde lite olika test bla Fjortistestet och Vuxentestet och på Fjortistestet så sa dom att jag inte var fjortis och hänvisade mig till vuxentestet istället.
Och när jag hade gjort det så sa dom att jag borde vara 37,7år. Hahhahahaha!


Fjortistestet!

Vuxentestet!

Kärleken dagen efter!

Jag kom precis in från en härlig lunch som jag kände att jag absolut behövde.Satt ute med kollegor. Bland annat en kollega som heter Narin som är skit skön och vi satt och snackade angående vilka dialekter som är sexigast. och vi kom fram till att Skånska på killar är sjukt hett :D
Men tillbaka till Maten nu... Jag kan knappt förstå att jag nästan orkade äta upp en hel kebabtallrik. Med tanke på att jag och Joel gick förbi Mc Donnalds på vägen hem inatt och då var klockan 3-4. Men Satan vad hungrig jag var, och vad sitter bättre än en stor kebab tallrik efter att ha varit ute och partat kvällen innan och hela natten.

Vet inte om ni håller med mig men är inte Kebab underbart dagen efter? LOOVVEE!!
My stuff!

Mitt pimpade tangentbord på datorn som är pimpat med Hello Kitty.

Min Mobil i matchande färg till mitt headset!


Och på min arbetsplats så pimpar jag med dessa sötsaker!

Den 9de Juli

Här kommer lite somriga bilder ifrån gårdagen då jag och Joel var ute på landet igen.
Vi var ute för att fira hans födelsedag med hans mamma och hans syster, sola och bada och äta gott, och det gjorde vi värkligen.

En helt underbar dag!

Nu är det söndag och jag skall jobba. Sitter och skall strax gå till jobbet. är inte alls pigg. jag och joel kom hem kl 3 inatt efter att ha varit på Trädgården med några kompisar till joel och dansat och har haft det trevligt. Vi somnade inte förns vid 4-4:30 och nu är klockan strax efter 9 och jag börjar kl 10. så nu blir det till att lägga benen på ryggen och skynda mig till tunnelbanan.Tänkte blogga lite nu innan jobbet med nya...

img_2900 (MMS)

Tänkte blogga lite nu innan jobbet med nya bilder och så men min dator är lite seg och det kommer upp felmeddelande så vi får se.


Mitt söta armband!


Grattis ÄLSKLING!

Idag fyller Älsklingen 28 år och vi skall nu åka ut på landet för att fira honom. 


Grattis... Jag ÄLSKAR Dig!Bilder med nya kameran från gårdagen!

Igår så jobbade jag till kl 17:30 och därefter åtre jag till bolaget och handlade lite öl ovg bubbel. sedan så åkte jag upp Älsklingen där och vi gick till hans landställe och grillade och njöt av varandras sällskap. Hade en mycket trevlig kväll. Vi var dä ute hela kvällen tills det började bli myggigt. Då började vi röra oss hemmåt. 

Nu är det Lördag och vi skall åka ut till Landet igen för att sola och bada och Fila min älskade joel som fyller hela 28 år idag!

Jag älskar min nya kamera!

Jag känner att bilden jag tog på min nya kamera inte var den bästa så här kommer en bättre bild tagen från goolge.
Köpt en ny kamera

Igår efter jobber så köpte jag en ny kamera så nu kan jag fota igen och lägga upp bilder.

Trasig kamera!

Nooo! Min kamera har slutat fungera helt plötsligt! Randommmm!
Helt galet nu när jag precis har kommit igång med sminkningen igen och anstränger mig för att se ok ut igen.
Är det inte typiskt. Jag hade längtat efter att ta fotom och blogga mera och kände värkligen att jag skulle satsa.
Men nu när kameran är paj så känne det ju inte alls så roligt att blogga och lägga upp enbart Mibilkamera bilder.
Suck!!   :(

Aja, jag får väl gå förbi stan idag och kolla om jag kan köpa en ny!


Baby baby baby!!

Idag kommer min kära joel hem ifrån sin roadtrip som han varit på sedan i måndags morgon. Och ni kan ju ge er på att jag kommer stå och trampa utanför hans lägenhet nu när han kommer hem.
Gud så jag har längtat efter honom.

Kommer ligga och hålla om honom hela kvällen. kramar och pussar till tusen!


Bara för att jag älskar dig så mycket så lägger jag upp denna bild!
Dagens Makeup!


Lite mingelbilder från en AW med jobbet!

För någon vecka sedan så hade vi en AW/midsommarfest med jobbet på Fabriken och igår las det upp bilder på Fb och givetvis var jag tvungen att lägga upp lite mingelbilder här på bloggen! :P

Jag som nästan ALDRIG är ute!
Jag och Felicia har precis varit och köpt ...

img_1161 (MMS)

Jag och Felicia har precis varit och köpt en ny vagn :)


RSS 2.0