Zzzzzzzzzzz!

Picha är trötter. Gahhh! Jag har bara sovit 2 timmar inatt och jobbat hela dagen idag och jag är så otroligt trött.
Efter jobbet så kommer min älskade Joel och möter upp mig så skall vi åka hem till mig och hämta lite mat och prylar och så skall han få se vart jag bor och hur jag bor för första gången.
Snackade med samma tidigare idag och hon sa att det var stökigt hemma så vem vet nu kanske joel tror att jag är världens mest stökigaste människa. :D   Hahahha!
Fast det vet jag att han inte tycket eller kommer tro. Eftersom att det är jag som alltid hemos honom som går runt och små plockar. Jag är ju en av dom mest ordningasamma människorna som jag känner.
Men gud sen efter att vi har varit och hämtat mina saker så skall vi bara hem till honom så skall jag laga lite mat och sedan så blir det till att lägga sig i soffan eller sängen och bara slappa och kolla på film eller Tv. ska vil så jäkla skönt.
Och det bästa är att jag har sovmorgon imorgon. :D

SOVAAAAA!


  


Kommentarer
Yohanna

Men alltså hur fan kan du ha en snubbe du "älskar sååååå mycket" om han inte ens vet hur du bor, eller var?! Vet han ens vad du heter eller har du glömt att berätta det också?? hahah så jävla stört2011-07-10 @ 17:55:14
Narin

HAHA men snälla gumman vad spelar det för roll om han sett hur hon bor eller inte? Att två personer älskar varandra handlar om personligheten och hur man trivs inte om HUR MAN BOR!!

Avundsjuka på hööög nivå!2011-07-10 @ 18:06:38
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0