Blogg Blogg Blogg!

Hej på er alla underbara blogg läsare....(om jag har några kvar). Jag vet att jag inte bloggar mycket nu för tiden.
Det lberor delvis på att jag hänger med Mr X hela tiden och ni vet nog hur det är att vara kär. Man vill inte göra annat än att bara vara med den man tycker om. Och just så är det med mig.
Men men, nu sitter jag här på morgonen och skall strax till jobbet och Mr X har gått innan mig. Så sitter ensam nu i lägenheten och har lånat hans dator eftersom att min har dött av strömbrist (>o<")

Helgen har varit helt ok faktiskt. I fredags så jobbade jag och efter jobber åkte jag till Huvudsta och festade med Sanna, Malin och några av Sannas polare. och på Lördagen så jobbade jag också och efter jobbet kom Mr X och mötte upp mig så åkte vi in till Gamla stan och åt Dim Sum och sedan gick vi på Bio och kollade på Hangover 2. Fy fan vad rolig den var. Hahaha.
Jag och Mr X skrattade så att vi fick ont i magen typ. haha!
Efter det så åkte vi hem till hoom och sov iom att jag skulle upp tidigt på morgonen för att jobba.
Men så blev icke fallet. Det var nämligen så att på söndagen när jag vaknade så hade jag sådan otrolig tandverk iom att mina visdomständer håller på att komma upp. så jag hade jordens migrän :(
Så blev till att stanna hemma och knapra alvedon till 100000.
Framåt kvällen blev det lite bättre och så... (förmodligen av all alvedon).. eftersom at det var mors dag så gick vi över till Mr X mamma och Mr X lagade lite mat till henne. Btw det var "Typ" första gången jag träffade henne. Fast bara typ. Jag hade träffat henne en snabbis på Konsum tidigare.
Och sedan kom även Mr X´s syrra. Så det var trevligt . men iom att Jag hade ont och Mr X var trött så blev det tyvärr inte så långvarigt utan det var typ att vi åt lite snackade lite skit och sedan drog hem och åt alvedom och sov.

En trevlig helg ändå ..Må jag säga!

Jag försökte lägga upp lite bilder här med Mr X´s dator men går inte så bra. Mitt kort som jag stoppar in i hans dator säger att det vill formateras.Och det skall det ju inte för då försvinner ju alla bilderna.. :(
Så bilder får nog vänta ett tag... I Think!

Skall försöka blogga lite mer strax. men nu skall jag ta lite frulle med alvedon och sedan blir det till att bege mig mot jobbet.. !

Hoppas ni får en underbar vecka.

Kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0