Underbar helg med mr X och Felicia!

Helgen har varit helt fantastisk. Ifredags så hämtade jag min underbara dotter efter jobbet och åkte sedan hem till mig och Sanna. Där Sanna hade lagat middag till oss som bestod av Spagetti och mackaroner. Namnam!!

sedan på Lödgaden så åkte vi in till stan och mötte upp Mr X och vi promenedrade hel vägen från centralen in till Djurgården där vi gick på Skansen och tittade på Djuren. Felicia tyckte att det var jätte roligt. Hon blev nästan på flygen av en påfågel också. 
Hin lyckte mest om Aporna, björnarna och sälarna. Men hon tyckte också om kossorna iom at det var det ända djuren som hon faktiskt klappade. 

Efter skansen så somnade Felicia i vagnen och var så trött, vilket jag kan förstå när hon hade gått,gått och gått så länge som hon faktiskt hade gjort. hon hade gått från stan hela vägen till Djurgården och sedan inne på Skansken hade hon sprungit upp och ner för alla backarna.
Från kl 11:00-15:00 men konstant fart på tjejen.
Så när hon hade somnat så gick vi en promenad längst med vattnet på Djurgården. Vi höll varandra i händerna (Jag och Mr X), vi gick där och bara njööötttt av det underbart sköna vädret, och drack varsin Cola. Nam nam!
Och sedan åkte jag och felicia hem och lagade middag och mös i soffan med fika, filtar och bra filmer.

På söndagen så skulle Felicia hem till sin pappa igen eftersom att hans tjejs son fyllde 3 år och det skulle vara kalas. Så kl 13.00 skulle jag lämna henne men inna dess så var vi i parken på våran gård och lekte, Gungade, klättrade och njöt i solen. Sedan begav vi oss. 
Efter att ha pussat hej då på Felicia 1000000000000ggr och sagt att jag älskar henne minst lika många ggr så satte jag mig på tunnelbanan och tänkte på vilken otroligt underbar dotter jag har.

Jag gick av tunnelbannan i Centralen och gick runt och kollade lite affärer och kan erkänna att jag blev lite smått kär i vissa saker som jag hittade. :D
Jag gick rundan från Centralen och ner mot Stureplan och kollade i lite Affärer och hittade lite av varje som jag blev sugen på att köpa. men det som lockade mest var en Ipad2. Jag stod länge och kollade på prislappen och funderade på om jag skulle ha den eller ej. men förmodligen blir det ......om någon månad eller liknande. :P
Vid 15 tiden kom Mr X förbi Stureplan och plockade upp mig och vi åkte förbi affären och handlade lite Picnik och åkte hem till honom och hämtade filt och gick ut i solen och hade en mysig picnik. men tyvärr så blåste det så mycket så vi tyckte att det blev lite kallt så vi gick hem till honom kollade lite tv, lagade mat och sedan blev det hemmagjord äppelpaj på menyn som vi hade bakat. Gott gott!!
Och sedan avrundade vi kvällen med att kolla på filmen Mirrors.

Nu är jag hemma hos Mr X och kollar ut genom fönstret och helgen är förbi och verkar även som att det vackra vädret är förbi. Iom att jag kom hit med kjol igår och det är pissväder idag så skall jag bege mig hem snart och byta kläger till mer anpassade iom att jag ska iväg till jobbet. Mitt jobb börjar 13.00 så har gott om tid :P

EN UNDERBAR HELG!! :D
Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0