God morgon bloggen!

God morgon bloggen. hoppas att ni har haft en awsome helg. Jag har haft det super bra. I fredags så var Joel hemma hos min och vi chillade lite med felicia. På lördag var jag Felicia och Joel på Skansen och kollade på djuren.
Igår så var det Söndag och jag och Felicia var på Ikea och shoppade lite nya möbler till min lägenhet. Så nu har jag lite nya gardiner och sängnkläder och möbler. Jag köpte två badrumsskåp, två pallar till vardagsrummet, Ett barn bord till Felicia med två stolar. Ett bord till min balkong och två stycken bokhyllor till vardagsrummet och två bokhyllor till köket.
Så igår så satt jag och felicia och skulle bygga ihop allting. men vi är långt ifrån färdiga. :S
Nu sitter jag och Felicia i soffan och har ätit frukost och sitter och tittar på My little pony. Felicia myser med en rosa liten filt som vi köpte på Ikea igår och jag sitter med datorn och bloggar.  Snart skall jag gå till Badrummet och hämta tandborsten till felicia.
Sedan blir det till att bege oss mot dagis och efter det så väntar jobbet mig. Skall jobba från 08:45-17:30. Sedan blir det förmodligen att träffa Joel.
I veckan ska jag förbereda inför på fredag. För på Fredag skall jag ha fest hemma hos mig eftersom att jag fyller år då.Jag fyller hela 21 år. :D
Så det kommer komma lite vänner till mig och vi skall festa lite hemma hos mig och sedan efter ett tag så skall vi förmodligen gå ut på krogen. :D
Skall bli kul tycker jag :D
Jag just nu! (Trött, seg och helt borta)
Nu blir det till att göra mig iordning i think!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0