Smink-tips!
Tänkte ge lite sminktips på hur man kan göra för att få ögonskuggan att hålla sig på sin plats och även får färgen på skuggan att bli klarare.
Tipset är att man plaserar en primer på ögonlocket innan man placerar ögonskuggan.  Här kommer lite olika tips på produkter som jag använder mig av.

 Längst upp så har vi en primer från Makeupstore: High tech lighter-Stardust
Denna produkt gillar jag enormt. Det är mer som en High lighter. Jag älskar det. Den är creamig och känns inte att man har den på locket. Man kan inte ha den enbart på ögonlocket utan är även mycket bra att ha på andra ställen i ansiktet som tex kinderna. Jag brukar ha det på kinderna för att framhäva kindbenen.


I mitten har vi en Favorit på Budget-marknaden. Detta är en produkt som jag hittat när jag har tittat runt på Ebay.
Det är en Primer/high lighter/kajal/creamshadow. Jag trivs otroligt bra med den, dels för att den är enkel att applicera. Den kostar ca 8 kr på ebay så ett prisvärd.


Längst ner.... En produts som vi nog alla känner till. Vaselin! Den fungerar fruktansvärt bra och känns naturlig på locket. Det ända man får tänka på när man applicerar Vaselinet är att man får ta jätte lite, annars så kan det bli kladdigt och sminkningen kan bli förstörd istället.

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0