Jag har tydligen FANS! :)

Fick en kommentar här om dagen av mitt största fan.som hon själv uttryckte det! Känns lite lustigt att JAG har fans, men jättekul! Hoppas jag är en bra förebild! :)
Jätte kul verkligen:)


Nytt att ha på sig i solen!

Köpte en ny klänning igår som jag är käääär i! Eller rättare sagt, Joel köpte den till mig! :) Så nu har jag något som jag kan gömma magen under :) och till den fina klänningen har jag även köpt ett par nya fina solglasögon som jag äälllsssskkkkaaaarrrrr! :)


Min nya instagram!

Hej mina kära läsare tänkte informera att jag nu mera inte bara finns här på bloggen, bilddagboken och facebook... Nu finns jag även på instagram och ni får gärna följa mig där.
Jag heter : piichas


Från Ultraljudet i Måndags!

Hej Bloggen!
Som ni vet så var jag och Joel hos våran barnmorska i måndags och gjorde ultraljud och vi skulle ev få reda på vilket kän våran bebis har om vi hade velat det! Vilken vi i sista sekunden bestämde oss för att ta reda på. :D
Och efter mycket om och men så hojtade barnmorskan till och sa "Nemen gud, här ser man juh jätte klart!"
Och det visade sig att det var en liten son som jag bär i min mage. Så nu blir det till att fundera på namn. :D
Två namn som vi diskuterat kring är Ludwig och Nicolas. Men vi har absolut inte bestämt oss. Det finns juh så många namn att välja brand. Joel gillar svenska namn och jag gillar internationella namn. Så om det är så att ni har några namn tips så är dom hjärtligt välkomna :D
Här kommer en liten bild som vi fick i måndags på våran älskade son!!

Ultraljud!

Sitter just nu på tåget och är på väg till mödravårdcentralen för att göra ultraljud :)
Nu kan jag och Joel få veta om det är en tjej eller kille om vi vill. Men vi vet inte riktigt om vi skall kolla det eller ej. Spännande :)


Saker som hänt dom senaste 5 åren!

2005- Jag splittras från mina kära vänner och min pappa i Norrköping och flyttar till Jourefamilj i Södertälje.

2006- Flyttar frin Jourefalimj till Fosterfamilj, rymmer från fosterfamilj och blir efterlyst Pga LVU. Blir förflyttad till ett HVB-hem. Och samma år träffar jag Felicias pappa.
2007-Jag börjar Gymnasiet och flyttar ifrån mitt HVB-hem och flyttar till Götgatan i Stockholm.Och blir gravid med Felicia. Och jag och Felicias pappa Förlovar oss.
2008- Flyttar till Rågsved till ett äcklig lägenhet jag fick låna av soc. Felicia föds till världen! Felicias pappa köper en lägenhet i Kärrtorp och vi flyttar dit! Och jag fyller 18 år och blir av med mitt LVU och får bestämma över mig själv!
2009- Jag och Felicias pappa separerar och jag har en jobbig stund. Efter att ha varit med i tidningen om att jag söker bostad så fick jag hyra en etta i andrahand i Kärrtorp. Inte så långt ifrån Felicias pappa. Och träffar Oskar och vi blir ihop.
2010- Jag flyttar till Vällingby.
2011- Efter många turer fram och tillbaka så gör jag och Oskar slut en gång för alla i januari typ, efter ett nästan 2 års långt förhållande. Jag flyttar hem till min kompis Jocie, sedan hem till min "syrra" sanna. Träffar Joel och vi blir ihop typ sommaren 2011.
2012- Jag blir gravid vid Nyår, Jag och Joel köper en gemensam 3a och Vi flyttar ihop. Och i sommar kommer mitt andra barn.
Några riktigt hektiska år! Känner nu att jag funnit ro på riktigt!

Gravid = Stora bröst! :D Hahaha!

Hahaha, det slog mig att en sak som är bra med att vara gravid är att man får stora bröst! :D Hahahahaha!
Nu kommer mina släktingar, vänner, kollegor och bekanta och många andra läsa detta och tycka att jag är dum i huvet. Hahaha!
Men jag har juh alltid velat ha stora bröst fast inte silicon och nu har jag det :D Tyvärr blir det förmodligen så att efter jag ammat bebis sen så kommer mina bröst vara som två slappa taxöron sen som hänger och svänger nere vid knäna. Men man skall juh leva i nuet har jag hört :D


Så jag får vara glad och glädjas över mina stora fina bröst nu!
Uppvaktar Pojkvännen!Jag älskar att uppvakta folk som jag älskar tycker att det är så kul att göra andra personer glada. Igår sjorde jag joel glad genom att uppvakta honom lite. Jag hade köpt en jätte god parfym igår en sommar doft av Paul Smith och köpt ett gulligt kort till honom. Sen så direkt när jag kom hem så gömde jag pressenten för honom och vi åt middag och sedan så fixade jag efterrätt: Jordgubbar doppat i mörk choklad. Nam nam.
Efter att vi ätit efterrätt så blev det skattjakt för joel men joen var så tråkig för han hittade den direkt :S
Men han verkade gilla parfymen och blev jätte glad!Man ser knappt att jag är i vecka 20.

Tycker det är ganska kul att jag snart är i 5månaden men det syns knappt att jag är gravid. Jag hoppas att det inte säger BAAAM och sen är jag fet som ett berg.  hoppas att jag är liten och smal hela graviditeten!Sneakers!

Sitter och kollar på nätet efter lite nya skor. Jag känner att det är dags att införskaffa sig lite nya skor och är sjukt sugen på ett par snygga Sneakers..... eller flera par :D

Och här är några som jag tycker är sjukt coola, söta och snygga!   :D
Nackdelen är att jag sätt dessa på bloggar och så, så tyvärr vet jag inte vart man kan köpa dom. så om ni vet det så är jag glad om ni kan informera mig om vart :D
The Imaginarium of Doctor ParnassusHär kommer ett Film tips från mig. Jag älskar ju FantacyFilmer och jag och joel kollade på en film i går som vi aldrig hört talats om: The Imaginarium of Doctor Parnassus. Och nu tror jag faktiskt att det är en av mina favoritfilmer. Så jävla bra!!! Och det finns massor av kända ansikten i filmen bla: 


Starring Heath Ledger, Christopher Plummer, Lily Cole, Tom Waits, Verne Troyer, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell and Andrew Garfield. Directed by Terry Gilliam och Peter Stormare.


Hahahaha!

Detta hittade jag idag på nätet när jag jobbade och tyckte var jätte roligt!!


DEPRIMERAD!!!

Hej på er kära läsare. Jag ber om ursekt att jag inte bloggat så bra men om jag skall vara ärlig så känner jag att mitt liv är världens tråkigaste just nu. Inte mycket som händer. Jag jobbar om sover och spyr i stort sätt. inte så mycket roligare än så har jag det tyvärr inte. Jag vill bara ställa mig ute i regnet och sträcka upp händerna i luften och bara vråla ut all min deprision som jag känner inom mig just nu.
Känner mig fet, ful, äcklig och jälvigt tråkig och enormt jäkla ensam. Känns just nu som att jag inte har en enda kompis i hela världen. Jag vet juh att jag har kompisar men jag har aldrig tid att träffa dom och min absolut bästa kompis Sofie bor så långt bort så att det är omöljigt att ses så ofta som man vill.
Jag har inte gjort något kul på flera år känns det som(förutom att jag träffat Joel och Felicia kommit in i mitt liv och givetvis att jag och joel väntar barn). Ingen solresa eller någon spännande tripp. Känns inte alls kul just nu. Och dessutom så har mina läsarsiffror sjunkit så enormt mycket det senaste halvåret så funderar på seriöst att sluta blogga och gå under jorden.


Behövde skriva av mig lite och få ur lite ångest!!

Fem saker ni inte visste om Piicha!!

FEM SAKER NI INTE VISSTE OM MIG!
1.Jag har fobi för vatten. (Jätte svårt att bada i vatten där man inte ser botten)
2.Jag älskar Knäckemackor med massor av smör på! :D
3. Jag har aldrig raggat på krogen.
4. Jag har börjat röka 3ggr och slutat 3ggr.
5. Jag är jätte fascinerad av Alcatraz och min dröm är att få åka dit!

Min och Joels lägenhet börjar komma iordning nu.


RSS 2.0