Saker som hänt dom senaste 5 åren!

2005- Jag splittras från mina kära vänner och min pappa i Norrköping och flyttar till Jourefamilj i Södertälje.

2006- Flyttar frin Jourefalimj till Fosterfamilj, rymmer från fosterfamilj och blir efterlyst Pga LVU. Blir förflyttad till ett HVB-hem. Och samma år träffar jag Felicias pappa.
2007-Jag börjar Gymnasiet och flyttar ifrån mitt HVB-hem och flyttar till Götgatan i Stockholm.Och blir gravid med Felicia. Och jag och Felicias pappa Förlovar oss.
2008- Flyttar till Rågsved till ett äcklig lägenhet jag fick låna av soc. Felicia föds till världen! Felicias pappa köper en lägenhet i Kärrtorp och vi flyttar dit! Och jag fyller 18 år och blir av med mitt LVU och får bestämma över mig själv!
2009- Jag och Felicias pappa separerar och jag har en jobbig stund. Efter att ha varit med i tidningen om att jag söker bostad så fick jag hyra en etta i andrahand i Kärrtorp. Inte så långt ifrån Felicias pappa. Och träffar Oskar och vi blir ihop.
2010- Jag flyttar till Vällingby.
2011- Efter många turer fram och tillbaka så gör jag och Oskar slut en gång för alla i januari typ, efter ett nästan 2 års långt förhållande. Jag flyttar hem till min kompis Jocie, sedan hem till min "syrra" sanna. Träffar Joel och vi blir ihop typ sommaren 2011.
2012- Jag blir gravid vid Nyår, Jag och Joel köper en gemensam 3a och Vi flyttar ihop. Och i sommar kommer mitt andra barn.
Några riktigt hektiska år! Känner nu att jag funnit ro på riktigt!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0