Är det över för Foki?

Var inne på Fokis blogg i morse och om jag skall vara helt ärlig så har den blivit otrolig tråkig på något sätt. Antingen så är det för att hon alltid skriver om samma saker, Mat, Bio, Bakelser, Och hennes kläder. Vet egentligen inte varför jag tycker att den blivit tråkig. Men det har den iaf på något sätt. 
Och jag verkar juh tydligen inte vara den ända som tycker det. För om man bara kollar på kommentarerna så hade hon juh över 100 stycken på VARJE inlägg förut. Men nu så är den typ mellan 10-60 kommentarer på varje inlägg. Så det verkar som att det börjar gå neråt för Fokis blogg. Synd men .... sant förmodligen!
 

Kommentarer
Katrin

Nej tråkig har hon inte blivit. Däremot har hela bloggvärlden fått sig en rejäl törn på senaste tiden. Alla de stora bloggarna har tappat både läsare och kommentarer på löpande band.

Kolla hur lite kommentarer även Paow, Dessie, Kissie och flera andra "toppbloggare" får. Det har blivit likadant i deras bloggar som det för Foki, fast hon leder ändå ganska stort över dem när det gäller kommentarer. ;)

Hur som helst. Jag tror bloggvärldens glansdagar sjunger på sin sista vers. Frågan är varför?2012-09-01 @ 00:52:17
myms (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ *:・゚✧*

Håller till viss del med dig, men sen har jag aldrig gillat att läsa hennes blogg så mycket från början heller :) Brukar inte läsa bloggar föruom när jag har JÄVLIGT lite att göra haha,typ man går in i desperate-mode..Blogg: http://mymic.blogg.se
2012-09-21 @ 14:44:38
Lily

Men, vad säger det om din blogg då? Du får ju knappt några kommentarer alls?2012-09-29 @ 11:11:20
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0