Träphone

Just nu ser min telefon ut som om den är gjord av trä... Coolt va!
Jag är riktigt nöjd. Det både ser ut som trä och känns som trä. *två tummar upp från mig*. Vad tycker ni?


20 december

Det är så kul att se hur fint Felicia leker med Caspian. Dom är så söta.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/829376/images/2012/pic_50d2c074ddf2b3097b0011de.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/829376/images/2012/pic_50d2c0759606ee268c99694a.jpg" class="image">


17 december

Årets första snögubbe!


13 december

Igår var jag och Joel och tatuerade oss. Och det var min absolut första tatuering. Jag var sjukt nervös innan, mer nervös än vad jag var för att föda barn. Men det gjorde inte alls ont. Och jag är sjukt nöjd med tatueringen, vill göra fler nuuuu! Haha.
Joel fick en tatuering också av mig. Han kan se den som en tidig julklapp av mig. :) han blev också otroligt nöjd. Men han tyckte det gjorde sjukt ont trotts att det var hans tredje. Och fy fan vad det blödde när han tatuerade sig. Han gnällde som en kärring hela kvällen över att det sved. Men som man brukar säga "skall man vara fin, får man lida pin!".
Idag är det lucia och vi skall till BVC kl 13:00. Och ikväll skall Joel ta Caspian och jag skall på bio kväll med min kollega/vän Annika och kolla på blondie.
Men innan BVC och bio så skall jag gå och hämta ut mina vinterskor som ligger och väntar på mig på posten.


Instagram

Många av bilderna på bloggen är från instagram. Du vet att du även kan följa mig där? Följ mig där: Piichas
Direktlänk: http://instagram.com/piichas


Felicia

Fick en kommentar av en som undrade om jag hade två barn. Och yes det har jag. Caspian född 12-09-22 och storasyster Felicia född 08-07-31. Felicia har jag varannan vecka och därför kan det vara så att det lätt blir mer bilder på bloggen med Caspian tyvärr. Önskar jag hade Felicia varje dag, men det går ju inte om man separerat med pappan. Man måste ju tänka på vad som är bäst för sitt barn och jag tycker att det är super viktigt att man har lika mycket umgänge med din pappa som sin mamma. Så fr.o.m. Söndag har jag min älskade ängel igen. Älskar henne såååå otroligt mycket och saknar henne så att det gör ont. Men snart har jag henne här hos mig. Då blir det kramkalas vill jag lova. :)


12-12-12

Idag är det 12-12-12 och jag skall tatuera mig för första gången i mitt liv. Spännande! Sitter hemma och väntar på att Joel kommer hem ifrån jobbet. Och direkt när han kommer hem så är det dags att åka till studion för att göra gaddningarna. Joel skall göra en och jag skall göra en. Börjar bli lite nervös nu faktiskt. Bild på tatueringarna kommer upp senare ikväll. :)


Knäck!

2dl grädde, 2dl ljus sirap, 2dl strösocker. Koka upp utan lock och rör om då och då. Koka 15-30 min. Gör provkulor. Tillsätt 2msk flytande margarin, ca1-2msk ströbröd och 1dl hackad mandel. Häll i formar och ställ i kylen tills dom stelnat.


Caspian i tidningen

Idag är Caspian med i tidningen Mitti Söderort! Sötnosen!


11 december

Sitter hemma just nu och kollar på Kalle och chokladfabriken och dricker te. Caspian sitter också här och kollar på film.
Förra tisdagen var vi hos tandläkaren med Caspian och han har nu två små vita taggar i underkäken. :)
Och nästa fredag blir Caspian 3 månader. Tiden går fort. :)


Naglar inför jul

I förrgår kväll satt jag och gjorde naglar inför jul... Så här blev dom!


4 december

Idag så hade vi remiss hos en special tandläkare för Caspian. Caspian har ju haft en konstig knöl i underkäken ända sedan han föddes och både doktorer och läkare har kollat på den knölen men inte kunnat svara på vad det är. "Kanske kan vara en tand", har dom sagt.
Men inte ens tandläkarna idag kunde svara på om det var en tand eller ej. Men vi skall tillbaka i mars igen.
Och när vi kom hem så fick Caspian duscha lite med mig. Mysigt! :)


RSS 2.0