Jobbig dag!

Herregud!!!! Vet inte vad jag skall ta mig till riktigt. Jag har haft så jobbig dag idag. Först fixade jag naglarna hos Pat och efter det möte med Pat om vi skall slå ihop oss och ha en gemensam salong och sedan hade vi möte med Groupon. Sedan så fick jag ett jobbigt samtal ifrån stockholmsstad och efter det ett jobbigt samtal med Felicias pappa och efter det ringt massa andra jobbiga samtal och ligger just nu i sängen och tårarna sprutar. Suck....!
Jag förstår inte varför jag skall ha massa jobbiga motgångar hela tiden. JAG ORKAR INTE!!
Jag skall nog försöka att inte tänka så mycket mer på det för då kommer jag inte kunna göra annat än att gråta.
Så istället skall jag nu kolla om det går något bra film på TV:n och försöka tänka på annat!
Får ta och gråta i Joels famn istället när han kommer hem efter jobbet!
Gud så mycket jag älskar min kära Felicia!!

Nails!!

Nu sitter jag på tunnelbanan och är på väg till karlaplan där jag skall göra naglar hos Nail-Rich Studio. Och varför jag går till en studio och inte gör själv denna gång är på grund av att min uv-lampa har blivit så seg så det tar så lång tid att göra naglarna nu. Och jag har varken ork eller tålamod att sitta men händerna i lampan i 40 minuter eller mer. Så gör på studio dels för det och sedan tycket jag om denna studio och tjejen Pat som gör naglarna. En trevlig tjej från Thailand!


Snoppen!!

Det är inte alltid lätt att vara liten. speciellt inte när man inte kan uttala alla ord och namn rätt. Och ibland kan det bli riktigt knasigt som denna gång. Vi är i Solna Centrum och handlar på hemköp och Felicia får syn på någonting.... men är det en Snopp hon ser??  :D

Haha, Jag har ju VÄRLDENS SÖTASTE UNGE!!!

Två nya par till samlingen!

Och detta är då en del av den samlingen jag har. sedan utöver detta så har jag en samling även hemma hos Joel och även en ytyligare samling sommarskor i garderoben.

I am in love!!

Hittat några riktigt snygga saker som vi skall köpa till våran nya lägenhet. Och jag vet att man ibland frågar sig själv "KAN MAN BLI FÖRÄLSKAD I FÖREMÅL!" Och då säger jag det... JA, det kan man!!
New week, New opportunities!!

Startar denna vecka med en liten försovning så att jag kommer 3 minuter försent till jobbet. Så var lite smått bitter när jag kom till jobbet idag. Men blev ganska glad snabbt igen då jag kom på att jag har med mig en härlig frukostpåse med mig idag!

Underbara frukostpåse!!Utbildning!

Uppdate direkt från utbildningssalen på jobbet.  :/
Utbildning i faktura från klockan 13:00 till 17:00 . Sedan efter utbildningen så får jag sluta :D Yey :D  Jag som skulle jobba länge idag. Så det skall bli skönt att sluta tidigare idag eftersom att jag ändå jobbar hela helgen :/ *Pust&Stön&MegaSuck*
Men när jag kommer hem så väntar en mysig fredagskväll med Pojken, Kebeb till middag och sedan mys framför TV:n med någon bra film och snacks.

Hoppas ni får en Awsome fredagskväll och helg. :Dsorry!

Hej mina kära läsare. sorry att uppdateringen på bloggen har varit ytterst snål den sanaste tiden. Men jag har varit så sjuk och varit sängliggande några dagar och knappt orkat äta ens. Och är ännu inte i toppform faktiskt. Men nu är jag i alla fall tillbaka till jobbet och jobbar sjukt mycket för arbera in den mesta tiden jag varit borta.
Så jag har inte haft så stor chans att blogga. Men jag kan ju säga så mycket att nu äter jag mediciner och skall till doktorn igen på tisdag så efter det så får vi se om uppdateringen blir bättre. :D


Nu kanske mi undrar vad jag är för sjuk. Ja det kan man ju faktiskt undra, Jag är konstanr trött, har ont i huvudet hela tiden och mår illa då och då. Så det som jag äter ju är närings ersättande, åksjuketabletter och alvedon. Och försöker få i mig å mycket mat som jag kan få i mig. Vilket inte är så mycket tyvärr!
någon frukt då och då, min näringsersättning (Som smakar blää), någon macka då och då, någon yogurth och lite mat på kvällen. och det är ju absolut för lite om man ser bilderna här nedanför:

Detta är vad jag äter på en dag...knappt:
En liten Yoggi,en macka,alvedon,En fortimel, Postafen, en frukt, och en mindre måltid på kvällen.
(Och givetvis vatten)Detta är vad en normal människa brukar äta på en dag:
Frukost: Macka, Kaffe/Te, frukt, mjölk ev yoghurt.
frukt
kaffe/Te
Lunch: En mellan-stor portion.
kaffe/te
frukt
Middag: En mellan-stor portion.

Så då kanske ni kan förstå att jag inte har så mycket ork just nu.
Känner att det börjar likna Kissie i mina måltidsstorlekar :D Hahahaha


svar på tal!

Kommentar: Frågan är dock, om ni verkligen hade koll, så skulle ni aldrig ha köpt en lägenhet med en så pass hög månadsavgift? Vem köper egentligen en 3:a på 69 kvadrat med en månadsavgift på 6200 kr.?


svar: Ja om man har råd att köpa en lägenhet som har en avgift på 6200:- exklusiv allt annat.  Jag kan inte förstå hur folk kan ta så hårt på att vi köpt en lägenhet. Vi har en mycket god ekonomisk situation. Och dessutom så kostade lägenheten inte så mycket. Vi hade lika gärna kunna köpa en lägenhet för 1500000 med en avgift på 3000. och då skulle vi ändå ha typ samma månadskostnad om man räknar med allt. Så fattar inte var det är som ni hänger upp er på. Även om det är så att ni kanske inte skulle ha råd så behöver det inte betyda att alla andra inte har råd. Tro mig vi vet vad vi går in i. Ni behöver inte oroa er!!! Jag menar lixom jag har varit med om att köpa lägenhet tidigare. även om jag inte stod på lägenheten då. Men jag var ändå insatt i det eftersom att jag och Felicias pappa skulle bo i den och vi var mycket insatta i att det inte skulle bli för dyrt. samt att vi har talat med banken och beräknat tot månadskostnad.

Och vadå vem köper en 3a på 69kvm? .....Jaah? Den som vill ha en lägenhet med inte allt för mycket lån på! Som man kan leva i och ha det bra! Och om ni då kommer med att man inte kan leva bra i en lägenhet med en avgift på 6200 så kan jag säga att det kan man visst. Om man har en god ekonomi så kan man det. Vi kommer kunna leva som vi gör nu typ. kommer inte bli så stor skillnad. Trott eller ej. Så bra kommer vi ha det. Bra för oss va!! :D


Mad är det med folk?

Hahaha, alltså vad är det för fel på folk? Vissa tror att man är helt bakom flötet. Folk verkar tro att man inte har koll på vad man måste tänka på när man köper lägenhet. Och folk verkar tro att dom vet vad jag och Joel tjänar. Ni har ingen aning kan ju jag säga. Jag har idag fasta räkningar på 7-9k per månad själv och Joel har sina. Och vi klarar oss bra. Vi har räknat med räntor (även höjda räntor), vi har räknat med amorteringar, försäkringar, bredband, dagis, el, telefon, mm. Vi har räknat med allt. Vi har koll! Joels mamma har ju dessutom köpt sig flera lägenheter i sina dar så om hon inte trodde att vi skulle klara det så hade hon ju sagt till. Och förresten så var lägenheten inte så dyr. Vi hade ju en gräns på hur mycket vi kunde buda innan det skulle bli för dyrt per månad. Och jag kan ju säga att vi hamnade ganska mycket under den gränsen.
Vi har koll.
Varför skall svenskar vara så bittra och tråkiga? Varför kan man inte bara vara glada för varandras skull? Man ska visst alltid missunna andra att ha det bra, bara klaga och se ner på folk..
Blir så trött på det. Och du/ni som skriver här till mig... Är ni avundsjuka eller vad är det?

Dessutom fick jag en kommentar där någon person påstod att jag ej publicerar alla kommentarer som jag får. Och då kan jag säga att 99% av kommentarerna som jag får publiceras. Ibland kan det ta en eller två dagar, och om det är elaka kommentarer i form av personliga påhopp som någon bara har gripit ur luften så publicerar jag dom inte. Jag ser inte någon anledning att publicera elaka kommentarer som inte är baserade på någon fakta!


 


Jag och joel!

Igår kväll åkte jag och joel och skrev under papper för lägenheten. Så nu är lägenheten VÅRAN! Min och Joels egna lägenhet. :D Gissa om jag är lyckligast i världen?........... det kan ni hoppa upp och sätta er på. Den 2a April får vi tilltråde till lägenheten :D


Nu har vi någonting att fira :D


ooh nooo!!

Nu är det några som börjat buda med oss. Så jag försöker ha is i magen. Men jag skulle bli så arg om dom budar över våran gräns!

Budningen just nu:
Budgivare 1= Joel och Jag
Budgivare 20 Dom andra


Ny peruk?

Jag vet att jag aldrig brukar vara med i tävlingar. Hahaha. Jag anordnar mest tävlingar. :D Men som jag har skrivit ett par ggr tidigare på bloggen så har jag velat ha en peruk. och nu var jag inne på bloggen: http://rothbart.blogg.se/  och såg att det fanns en tävling där man kan vinna en valfri peruk från http://www.pigtail.se/. Och det hade ju passat mig som handen i hansken. Btw så kommer jag lägga denna blogg längre ner på min blogg bland mina länkar. Ni sommer säkert känna igen hennen om ni läst min blogg ett tag för jag har länkat till hennes blogg ett par ggr tidigare också.  Jag personligen tycker att hon kan vara en av som vackraste kvonnorna jag har sett i Sverige. Hon har mycket vackra och fina drag. Så gå gärna in och kolla på hennes blogg.

Vi har börjat buda på lägenheten!

Wiihoooo! Igår vid ca 17-tiden så började vi budgivningen på lägenheten. Och jag är sjukt nervös. hoppas hoppas hoppas vi får den :D
Om vi får den så blir det inflyttning 1 April. Det är ju ganska snart så det blir jätte bra. Wiiihooo! Jag får ett sms varje gång ett bud har lagts så jag sitter och kollar på mobilen hela tiden för att jag är så orolig att någon skall komma och lägga högre bud. :O

Men men , vi bör få veta  nu innan veckans slut på om vi får den eller ej :D
Nu sitter jag och håller både tummar och tår vill jag lova!


Om visningen!

Igår var vi och kollade på lägenheten som jag och Joel är mycket intresserade utav. Och vi blev bara mer posetivt överaskade av lägenheten när vi var och kollade på den. Och jag tror nästan att vi vill ha den. Joel var i vilket fall som nykär när vi åkte ifrån lägenheten. så antingen så älskade hon lägenheten eller så blev han förälskad i mäklaren. :D *HUMOR* Hahahhaa
Nej men jag tror att vi kommer köpa lägenheten. I hope so. skall prata ihop mig med Joel under dagen och sedan så kommer Mäklaren ringa vid 16-tiden och då skall vi påbörja budandet!

SPÄNNANDE!

Här kommer lite bilder på lägenheten:
Monday!Hej bloggen! Sorry att uppdateringen inte är som den borde. Men har haft mycket att göra på senaste tiden. Och idag så är det också mycket att stå i. Föst jobba hela dagen och sedan slutar jag vid 18 tiden och sedan efter jobbet kommer Joel och häntar mig och då skall vi åka på lägenhetsvisning. Och om vi gillar den så skall vi buda direkt på plats. Spännande , spännande!

Hur har eran helg varit?


RSS 2.0