sorry!

Hej mina kära läsare. sorry att uppdateringen på bloggen har varit ytterst snål den sanaste tiden. Men jag har varit så sjuk och varit sängliggande några dagar och knappt orkat äta ens. Och är ännu inte i toppform faktiskt. Men nu är jag i alla fall tillbaka till jobbet och jobbar sjukt mycket för arbera in den mesta tiden jag varit borta.
Så jag har inte haft så stor chans att blogga. Men jag kan ju säga så mycket att nu äter jag mediciner och skall till doktorn igen på tisdag så efter det så får vi se om uppdateringen blir bättre. :D


Nu kanske mi undrar vad jag är för sjuk. Ja det kan man ju faktiskt undra, Jag är konstanr trött, har ont i huvudet hela tiden och mår illa då och då. Så det som jag äter ju är närings ersättande, åksjuketabletter och alvedon. Och försöker få i mig å mycket mat som jag kan få i mig. Vilket inte är så mycket tyvärr!
någon frukt då och då, min näringsersättning (Som smakar blää), någon macka då och då, någon yogurth och lite mat på kvällen. och det är ju absolut för lite om man ser bilderna här nedanför:

Detta är vad jag äter på en dag...knappt:
En liten Yoggi,en macka,alvedon,En fortimel, Postafen, en frukt, och en mindre måltid på kvällen.
(Och givetvis vatten)Detta är vad en normal människa brukar äta på en dag:
Frukost: Macka, Kaffe/Te, frukt, mjölk ev yoghurt.
frukt
kaffe/Te
Lunch: En mellan-stor portion.
kaffe/te
frukt
Middag: En mellan-stor portion.

Så då kanske ni kan förstå att jag inte har så mycket ork just nu.
Känner att det börjar likna Kissie i mina måltidsstorlekar :D Hahahaha


Kommentarer
ellie

Hoppas du blir bättre snart! :)Blogg: http://myrslokens.blogg.se/
2012-02-17 @ 10:47:11
Carro - Mammaliv & Foto

Men det finns ju sånna där näringsdrycker med chokladsmak dom är jätte goda, även dom med apelsinsmak. Men det blir sjukt dyrt i längden att dricka dom där. Hoppas du mår bättre snart.Blogg: http://emmasandracaroline.blogg.se/
2012-02-18 @ 22:27:12
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0