Svar på frågestunden!


Från Anonym:
När fick du din dotter?
Får hon träffa pappan?Var din dotter planerad?Hur gammal var du när du förlorade oskulden?

Svar: Jag fick min dotter sommaren 2008 och då var hon inte plannerad skulle jag påstå. Vi hade inte planerat att ha barn. Men dom var så efterlängtad när hon väl kom. Och då var jag 17 år . :D
Felicia och hennes pappa ses ofta. Vi har delad vårdnad och har henne varannan vecka.
Hur gammal jag var när jag förlorade oskulden är ev fråga som kommer varenda gång jag har en frågestund. Och som i alla andra frågesrunder jag haft så är det en fråga som jag faktisky inte kommer svara på . Sorry! :D


Från Anonym:
vem har gjort din header?

Svar: En kompis till mig som heter Affandi har gjort min header och hela min bloggdesign. Han har gjort nästan alla mina designs. Det finns en direktlänk till hans hemsida från min blogg. på vänster sida så har jag en liten reklam ruta som är mörk och så står det Affandi på.


Från Janni:
Var din dotter planerad?

Svar: Samma svar som tidigare. Nej inte direkt. Men vi blev så glada när vi fick veta att väran lilla ängel skulle komma till världen.

Från Anonym:
1. Har du förstahands kontrakt på lägenheten, och hur fick du den?
2. Berätta om tiden då du var hemlös och fik spendera en natt på gatan. 3. Har du bra kontakt med Felicias pappa?

Svar: 1. Jag lhar inte förstahandskontrakt. Jag hyr av min syster. Men kommer flytta snart. Letar efter lägenhet med min kille Joel. Och vi funderar på att köpa en lägenhet.
2.Nja hemlös och hemlös. Det låter så hemskt att säga hemlös. Men ok! Jag hade ingenstans att bo en sommar, så jag som mycket på mitt jobb. Och dom nätterna jag inte kunde göra det så gick jag runt i stan. Jag sov aldrig på gatan. Var för rädd. Men efter ett tag så fick jag hjälp av en organisation som betalade ett vandrarhem till mig.
3.Jag skulle väl säga att vi har relativt bra kontakt. Vi ökan prata med varandra. Men ibland så är vi oenade om vissa saker och då kan det vara svårt att prata. Men vi försöker så gott vi kan båda två.

Från nanna:
vilka 3 band e dina favoriter ?

Svar: Hmm den var nog en av som svåraste frågorna. Jag har nog inga favoritband tror jag men jag har ju några som jag tycker är riktigt bra. Och tre av dom banden är nog Rise Against, Seconshand Serenade och Boys like Girls.

Från Morris:
Brukar du kolla på några Youtubers? Eller vet du vem Shane Dawson är? Det vore coolt :)

Svar: Hmm, ja visst kollar man mycket på youtube och filjer några där. Shane Dawson tror jag att jag vet ven det är. Det är väl en riktigt ful kille som brukar göra parodier på artisters musikvideos? Eller har jag fel?


Från Morris:
Har du några Konadplattor(alltså sådana för naglar)? :)

Svar: Nej faktiskt inte. :D


Från Anonym :
Har du något bra tipps där man kan köpa snygga T-shirts?

Svar: Nja, Nelly, Bubbleroom, Yesstyle eller Ebay.se

Från Tilla:
Hej jag har läst din blogg i typ ett år, tycker du skriver roliga och intressanta inlägg. Men mina frågor då:vad jobbar du med? har du några planer på att bli Make-up artist , du är riktigt grym på att sminka! En till, vilken typ av rock tycker du om?
Svar: Jag jobbar som kundtjänstmedarbetare. Så jag jobbar på kundtjänst inom tv-industrin. :D  En av mina stora drömmar är att jbba inom smink och då också som makeup-artist. Men min största önskan är att starta ett eget sminkmärke. Jag är allätare när det gäller mysik, gillar punk, emo,death, Heavy,J-rock, Black, Pop. You mane it. Ally typ. Men har jäkligt svårt för sån här ny jäkla "Rock" som alla Spel-nördar lyssnar på nu för tiden. Som är som Tv-spels musik som dom gjort om till rock. Fy blää!!

Från Maria♥ :
läser du några bloggar? och i så fall vilka?♥

Svar: Yes läset bloggar, och dom jag läser mest är: xiaxue, cupcakexcouture och Fokis.

från ellie:
Hur tog du dig ur ditt självskadebeteende?
Vad har du för relation till din mamma nu?Hur ofta har du din dotter? Vad är det bästa/jobbigaste med att ha ett barn?

Svar:Hm jag har faktiskt lite svårt att veta hur jag kom över mitt självskadande. Men det var nog att jag tänkte så mycket på Felicia så jag kunde bara inte fortfätta. Jag och min mamma har så gott som ingen relation. vi hörs kanske en gång per år eller mer sällan och ses kanske en gång var femte år. Jag har min dotter varannan vecka :D
Det bästa med att ha ett barn är ALLT, och speciellt att se dom le eller att höra dom säga "Mamma, Jag älskar dig!" Och att veta att dom gör det också.
Det jobbigaste med att ha barn är när man saknar dom.


Från Tilla:
kom på mer frågor:) vad tycker du om Kat von D? och har du några tatueringar??

Svar: Jag tycker att Kat Von D är sjukt snygg :D Hahaha, nej jag har inga tatueringar... men det kommer :D

Vad är det du jobbar med?

Svar: Som svaret som jag gav tidigare så jobbar jag på kundtjänst :D
Tack för alla era frågor :D Hoppas ni är nöjda med era svar ni har fått :D

Ooooh, stressigt stressigt! (tidigt svar på en fråga i min frågestund)Nu blir det stressigt för mig den kommande månaden. Det är nämligen så att jag och Joel hade en tanke på att han skulle flytta in till mig den 1a April. Men iom att har hyr lägenheten av min "Syrra" så måste jag juh höra med henne först så att jag inte gör något som hon inte vill. Så imorse så skickade jag ett sms till henne för att höra. Och strax därefter så fick jag ett samtal från henne och hon sa att det ev går. Men att hon ev måste hyra ut lägenheten till en annan från och med den 15 Mars. Så nu blir det lite stressigt för mig. Jag vågar inte riskera att stå utan tak över huvudet så mu dlir det till att söka lägenheter som en GALNING.  :D

Många tänker säkert, "Vaah, vadåsllänger hon ut dig bara sådärr!"  Men nej då så är det inte. Hon har varnat tidigare att den ev kan vara så att jag måste flytta men hon har aldrig sagt ett datum. Och vi har kommit överens om att det5 skall vara invarande + en månad i uppsägningstid. Så det är ett gemensamt val. Men nu känner jag att det är lite stressigt :O

Får ta och ringa massa privatvärldar och kolla med dom om det är så att det finns några lediga lägenheter. Eller om det blir så att jag och Joel hittar en bostadsrätt att köpa till en bra peng :D
Ska nog gå bra. Jag har ju nästan 1½ månad på mig. Borde juh inte vara omöjligt :D
Måndag och sjuk!

Ligger i sängen och glor på tv. HATAR att vara sjuk. Det är så jäkla tråkigt att vara sjuk. Jag fattar nu varför alla gamlingar inte pratar om något annat än "Våra värsta år", det är juh för att det går bara skräp på tv om dagarana. Och av alla skräppogram så är nog ändå det bäst.
Ligger just nu och kollar på SFkanalen på någon dålig film som heter Vildängel. Men ska snart göra Chai-te och göra något som jag kan försöka äta. Har så ont i munnen så vet inte ens om jag kommer klara av att äta något idag. Jag har bett Joel svänga förbi Apoteket och köpa bedövningstabletter. Så jag slipper ha så förbannat ont.

Stackars lilla sjuka Piicha!

Ligger just nu hemma i sängen och kollar på tv och tycker synd om mig själv eftersom att jag är sjuk och har jätte ont i munnen och halsen. Och fryser/är varm på en och samma gång och känner mig jätte tung i huvudet.
Jag jobbade idag på morgonen men jag mådde så dåligt på jobbet och hade så ont i halsen så jag kände att jag var tvungen att gå hem. så jag jobbade 4h och gick hem sedan. Har sedan jag kom hem legat i sängen och kollat på TV och ätit Ben & Jerrys och tyckt synd om mig själv. Jag hatar att vara sjuk. Tycket det är så otroligt tråkigt att bara ligga i sängen och inte göra ett dugg. Fy fasiken så ruttet om jag inte mår bra imorgon... vill inte stanna hemma imorgon me. :S

Glöm inte att vara med på min Frådestund här nedan :P


Frågestund!
Nu är det dags för en frågestund här hos mig. Nu kan du passa på att ställa alla dina frågon som kommer upp och alla frågor som du haft tidigare. Passa på och var inte blyg. Frågestunden kommer vara öppen ända till på nästa söndag, dvs 29/1. Och efter det så skall jag försöka svara på alla era frågor som ni ställt till mig.

Pass på!


Dagens Makeup!!


Dagens Outfit!Sitter på jobbet nu och detta är dagens outfit!!


How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?Har öppnat upp ögonen för en fantastisk låt av Pink nämligen låten "Dear mr. president". Jag börjar nästan gråta när jag lyssnar på låten. Den känns så otroligt nära till mitt hjärta. Den handlar om presidenten som inte lägger energi på dom som faktiskt behöver mest hjälp. Tex hemlösa, barn i krig, homosexuella som blir utstötta och bortglömda barn. Föräldrar som mister deras barn. bland annat pga att som måste kriga som barn osv.

Jag kan säga att jag känner igen mig lite. Jag har en mamma som har varit bostadslös i några år och vet hur hon har det. Sedan så blev jag fosterhemsplaserad när jag var liten och blev ett bortglömt barn som inte trivsed. Och som många inte brydde sig om. Han många kompisar som har tvingats ifrån sina föräldrar utan att få säga hejdå.
Och jag har alltid haft en enorm sympati för fattiga barn som blir våldtagna och som inte har mat för dagen.
Och att inte tänka på alla barn som behöver hjälp men inte får hjälp. Barn som växer upp i soffan bredvid sina föräldrar som stoppar sprutor i armarna medans barnen sitter bredvid och tittar på. Och sedan går barnen i samma fotspår bara för att dom själva inte fått hjälp av staten.
.
Denna låt är fantastisk och den rör mig värkligen djupt i hjärtat!!
.


En underbar dag!

Hej alla glada läsare. Jag har en otroligt bra dag idag och det hopps jag att ni också har. Jag är på så sjukt bra humör idag och pricken över i´t idag var att min kollega hade med sig ett objektiv som han skulle sälja. så jag fick leka med det objektivet idag på rasterna. Jag har juh en Nikon och han är fotograf och använder sig av Nikon också så det passade bra på min kamera som jag hade med mig.
Han hade med sig ett 50mm 1,4G Nikon Objektiv som han skulle sälja för 2000kr. Och... jag kan ju säga att jag var lagom sugen att slå till. :P
Känner att det är på tiden att skaffa sig lite roliga objektiv. Men det kostar ju mycket, och plånboken säger ifrån lite .....tyvärr!  :S *Ledsen Piicha*
Men det är roligt att ha en kollega som är fotograf. Han såg hur roligt jag tyckte att det var att leka med hans objektiv, så han skall ha med sig ett annat imorgon. Då skall han ta med sig ett Fisheye 12-16mm Nikon objektiv. Jäkligt roligt att få leka med det :D
(Här är två bilder som jag tagit med hans objektiv idag. Eller med andra ord har jag tagit dom bilderna...... I motljus. Han skulle visa skillnaden mellan hans objektiv och mitt objektiv.)

Min kollega!

Här är min kära kollega Lina som är en galen och crazy brud. Störtskön tjej och nu har även hon börjar följa Blogg-trenden. :D Hon har ihop med en annan kär kollega till mig startat en blogg. Lina ska blogga om hennes Stockholmsliv på stureplan och min andra kollega kommer blogga om hennes 2 månader resa i Asien.. men det tar vi i ett annan inlägg.
Denna bild är tagen imorse (nyss) när vi var ute på en rast och tog lite luft. Hon förövrigt brukar ha jälkigt mycket luft :D
Klicka HÄR för att komma till deras blogg!

God morgon bloggen!

Sitter på jobbet nu och är seriöst helt slut. känns som att jag inte sovit på typ 30 veckor.Jag är så trött så jag skulle kunna dö. Men men, jag äverlever nog dagen tror jag.
Här kommer en bild från området jag jobbar i från imorse när jag kom till jobbet vid 7.50 tiden!

Söt saker!

Här kommer lite bättre bilder på mina muffins som jag och Felicia gjorde här om dagen!

Bakning innan man skall sova!

Igår kväll blev det till att baka. var så sugen på att använda sakerna som jag fått av Joel i julklapp så då blev det choklad och Vanilj muffins. med Frosting och glassyr. En Kanel och Kademumma glassyr med riven 80% choklad i. Och en Hallon och blåbärs Frosting :D
 
Namnamnamanmanamanam!!! 


(Dålig kvallite på bilderna pga att den är tagen av mobilkameran. bättre bilder ikväll!)

Love in the snow!

Igår så Gick jag Joel och Felicia till parken och busade. vi åkte linbana, Lekte sjörövare och ritade i snön.  Oj oj, vi gjorde jälle mycket när jag tänker efter. Vi åkte äver skridsko på isen som låg på Bandybanan och lekte att vi åt mat och sedan så lekte Felicia att jag vad en åsna och att Joel var en fågel.
Och jag och Joel var ju barnsliga som vanligt. Sprang runt och mulade varandra. :D Sjukt roligt!
Årets första mulning! :D

Kommer ni ihåg när man vad ligen och skrev i snön sitt egen namn och sedan ett hjärta och sedan namnet på den man var kär på. Det gjorde jag också igår när vi var ute i snön.

Lördags!

I lördag så var det en kanon dag. Pappa kom upp och hälsade på mig och Bror kom till mig så blev en liten familje lunch. Och det som stod på menyn var en Thai-gryta som jag under morgonen tillagat. Pappa gav mig en jätte fin bukett vita tulpaner. Dom står på köksbordet nu och är fina :P
En mycket trevlig och lyckad dag. Varken pappa eller bror har varit hos mig tidigare. Så nu fick dom för första gången se hur jag bor. Felicia vad uppspelt hela dagen av att "Morfar" Och "Morbror-Daniel" Var på besök. Hon sprang runt och lekte och röjde :D
Hon vad jätte blyg till en början. Men sedan efter ett tag så mjuknade hon och hon satt till och med i "Morfars" Knä och busade en lång stund. :D
Efetr lunchen så blev det fika och kaffe. Och Felicia skulle ju givetvis smaka på alla sorters kakor men inte äta upp någon av dom. :DVad fotar jag mina bilder med?

Det kommer då och då frågor till mig då ni kära läsare undrar vilken kamera jag använder när jag tar mina bilder. Så tänkte vara duktig nu och dela med mig av den informationen.
Det är nämligen så att jag använder tre olika kameror.

Och det är dessa tre: En Nikon D3100, En Canon IXUS 9515 samt min Iphone 4 mobilkamera.

Min Iphon använder jag ofta om jag tex är på jobbet eller på resande fot och vill lätt kunna lägga upp bilder på rasande fot.

Min Canon använder jag ofta när jag är ute och shoppar, tar promenader, ute på krogen eller fester. (Tillfällen då jag inte vill böka med min stora Nikon.

Min Nikon använder jag när jag är Hemma eller när jag har planerat i förväg att jag skall ut och vet att jag skall fota. På tillställningar och födelsedagar samt om man skall bort och fira någons födelsedag eller så. (Dä jag vill ha bästa bilder och kvallite´som möjligt).
Kärlek Kärlek Kärlek!

KÄRLEK!! Min kärlek till mitt underbara barn går inte att beskriga. Älskar henne över ALLT annat!


The flame of our love will never die, for it burns through the stars for eternity.

Endless love!


The flame of our love will never die, for it burns through the stars for eternity.


Mina två kärlekar!

Här kommer en söt bild på Joel och Felicia som jag tog igårkväll innan Felicia skulle gå och lägga sig. Felicia är så söt man märker verkligen att hon tycket om Joel. Hon tjatar om Joel ofta och när Joel är hos oss så vill hon vara med Joel nästan hela tiden :P


Fixa naglarna!

Jag är sjukt sugen på att fixa naglarna ikväll. Om det finns tid och ork ikväll efter att jag nattat litte Felicia. Då blir det förmodligen söta små rosa naglar :D


Jag känner mig som en gammal tant som har ont i hela kroppen!Jag känner mig seriöst dom en jätte gammal tant som haront i hela kroppen. Jag hag just nu ont på denna ställen....
* Jag har ont i pannan iom att jag råkade dunka huvudet i elementet natten till igår när jag skulle nysa.

* Jag har ont i ryggen av nogon konstig anledning. vet faktiskt inte varför. men ont gör det.

* Jag har ont i magen, vet inte heller varför. Men en kompis till min tror att det beror på att jag äter för mycket sötsaker :D

* Jag har ont i knät, vilket jag alltid har på vintern när det blir något kallt och det är faktiskt riktigt jobbigt. Har fått skadan från en trafikolycka som jag och Felicia var med om sommaren 2008.

* Har ont i vristen. Samma anledning som det är för knät
.

STACKARS LILLA TANT PIICHA!!!

Imorgon kommer min underbara tjej!

Imorgon börjar min barn-vecka och min underbara Felicia kommer hem till mig. Gud så jag har längtat efter min lilla Prinsessa. Vi skal som alltid ha världens mysigaste vecka ihop. Och till helgen kommer även pappa upp och hälsar på och även min bror. så då blir det fullt hus hos mig i min tvåa. Men skall ju givetvis bli jätte härligt att alla kommer vara samlade. Det var så länge sedan alla var samlade :D

Längtar tills jag får krama om min lilla solstråle!


(Bilden är ifrån i somras när jag , Sanna och Felicia satt på en uteservering vid vattnet)


The stoning of Soraya M.

Igår kväll så låg jag och Joel och Joels kompis Jonne i vardagsrummet och kollade på The stoning of Soraya M. Och jag höll på att dö bara av att se filmen. En HEMSK film som är baserad på en verklighändelse. Men om jag skall vara uppriktig så är den baserad på fleva kvinnors öde.

Filmen utspelar sig i en liten by i Iran där speciellt en av kvinnorna råkar riktigt illa ut. Hon skall nämligen stenas. Att männen har som fruktansvärd makt i iran och andra länder är faktiskt helt sjukt. Och att männen i en by kan vända vänner och söner mor sin fru så som dom gör i den här filmen är fruktansvärt.
Alla bör se denna gripande film.


Sedan när jag tänker på denna film så tänker jag även på en annan film som utsperas sig i Iran som heter Inte utan min dotter.Då det handlar mer om kvinnor som är givta med Iranska män och som är medborgare i andra länder än iran, tex Usa,eller europiska länder. Och om kvinnan då åker till Iran så är dom fast där för enligt detas lagar så är det så att gifta kvinnor tillhör deras män. Och då kunde inte ens ambasaden hjälpa kvinnorna.Gravid? Hahaha!

Shit, imorse när jag vaknade så mådde jag prima, Jag var bara en aning trött. ställde mig i köket och började fixa med frukosten. Och sedan satte jag mig i soffan med en macka och en kopp te. Tog en tugga och innan jag äns hunnit svälja så känner ajg att någonting var på väg. sprang då in på toan och det var inte mysigt.
Jag spydde.
Men efteråt så känndes det helt okay. Illamåendet tog över och jag mådde bra igen. Men sedan när jag var på väg till tunnelbanan så gick den en man framför mig som rökte och jag mådde så illa pga lukten av röken så jag var nära att spy igen.
Nu sitter jag på jobbet och mår okay. Men jag vågar inte äta frukosten som jag tagit med mig för att jag är rätt att det skall komma upp och det vore ju lite pinsamt om det skulle hända på jobbet :S
Så då är frågan, vad kan detta bero på? Gravid? Sjuk?

Hoppas jag inte är gravid för då skulle i så fall Joel strypa mig :D

Hahahahaha!
Säkert bara den ruttna salladen som jag åt i lördags, vi åt på någon biljardhall och jag betalade 150kr får rutten paprika så kan vara det som är problemet. I hope. hahahhahahahha!!


Blogginlägg gav resultat!

Jag hade tidigare gjort ett blogginlägg där jag skriver att killar är oromantiska. Efter att jag skrev det inlägget så blev det förändring i mitt och Joels förhållande.
När jag kom hem efter jobbet i fredags så hade han dukat köksbordet jätte fint med livande ljus och han hade ansträngt sig och lagat mat. så till Förrätt så blev det hummer, och till varmrätt så blev det någon fint tillagad fläskfile. Och till maten så drack vi gott vin.
En jätte mysig middag. Och jag blev riktigt chockad i och med att jag inte ens viste att Joel läste min blogg.
Jag blev glatt överraskat.
Så nu kan jag ju säga till alla andra killar ute i världen. Sesså, Uppvakta era kvinnor!


@ Work!

Hoho.  Sitter på jobbet och det är ganska lungt för en gångs skull. och jag sitter och fikar och har det allmänt bra. Vilket är ganska skönt iom att jag försov mig i morse för första gången på otroligt länge. det händer mig aldrig att jag försover mig typ. Så idag så ser jag även ut som "Hej, kom och hjälp mig.men ingen kom!". Hahaha!
Jag är osminkad och har oborstat hår. Jag har håret uppsat i en liten knut utan tofs utan bara inrullat så det släpper då och då så man måste göra om det titt som tätt. :/
Jahh, Det är ibland inte så lätta att vara i mina kläder känner jag. Men vad fan. Inte skall man klaga. Jag är ändå glad :D
Jag jobbar juh idag och hade först ingen aning om att det var en röd dag. Så när jag fick veta det så blev jag mycket glad för då är det juh bra OB. :DD

Och samtidigt som jag inte har så mycket att göra så sitter jag och tänker på min älskade pojkvänn Joel. och små kikar lite på min skärmsläckare på mobilden som är en mycket söt bild på oss två :D

Förövrigt så tycker jag att det är kul/irriterande/gulligt att Joel inte kan vara Seriös på en ändå bild som jag tar på honom. Han skall bara hålla på att fula sig! Men aja, "man tager vad man haver!" :D


Big Call?!?

Medan andra spelare som är ute efter att ta ytterligare några millimeter av sina mobiltelefoner, Samsung har gjort en komplett 360 och producerade världens största mobiltelefon, vilket kan ses (och användas gratis) på Fidelity Plaza, Chicago. Utformas med utgångspunkt i R450 Messager som såg en release i augusti förra året, är detta ett försök av Samsung i samarbete med Cricket att haffa den största "arbetar" mobiltelefon rekord i Guinness rekordbok, som mäter en ginormous 15 meter bred och 13 meter hög . Titta in och ringa gratis på detta gigantiska om du är i närheten, eftersom du aldrig kan få en möjlighet att göra det igen.

(översatt med google)Kan ni förstå hur coolt det vode att ha en sånhär. Inte för att jag kan förstå vad man skulle göra med det. inte så smidig att ha med sig. Men att äga en av världens största mobiltelefoner vore ju otroligt coolt att ha.
Bara skärmen är ju större än dom hlesta TV-skärmarna.  Men fatta vad coolt det vore om en TV kunde se ut som en megastor Mobiltelefon. Jag skulle lätt vilja ha det i mitt vardagsrum. Så kan folk se vilken jäkla telnik-pryl-nörd man är. :D Vore fett coolt!
Åhh, vilken ide jag fick :DJag är romantisk, varför inte killar?

Jag är en romantisk tjej som gillar att ha myskvällar och äta god mat, levande ljus och dricka vin eller skumpa. Eller ta ett varmt mysigt bubbelbad, men lite levande ljus, mysig musig och vin. Kanske att man överasknar varandra med lite blommor eller små pressenter eller ev överaskar med en middag ute.

Tyvärr är set så att inga utav mina killar har varit speciellt romantiska. Det är alltid jag som skall komma på ideer och ofta så uppskattas dom inte eller så blir det något halvdant.
Skulle vara kul att hitta någon som är lika romantisk som jag! :D


                     


Mail från en kär Manlig läsare!

Idag så fick jag ju ett gulligt mail av en bloggläsare som inte har följt min blogg så länge men som ändå har ansträngt sig att lägga ner tid och skriva ett mail till mig. Mailet var jätte gulligt och jag blev så glad så jag känner att jag är tvungen att publicera som fina små raderna här och dela med mig av dom fina orden jag fick.

Hej Picha!

 

Jag råkade för någon vecka sedan snubbla över din blogg och la (såklart) först märke till din coola stil, sen att du var morsa vilket också var ballt. Så jag tänkte ”-intressant person.” och kollade vad du hade att berätta om dig själv. Det du hade skrivit var minst sagt gripande! Kände mig på riktigt ledsen och förbannad när jag läste det, eller rättare sagt blev jag stundtals rasande över att man kan behandla någon på det sätt du blev behandlad och att en person ska behöva vara med om all den skit du och din brorsa har varit med om. Orättvist, men det imponerade på mig att du trots allt verkar vara så glad och positiv vilket jag antar till ens tror del beror på din fantastiska dotter J

 

Jag såg också att det verkar vara en massa muppar, utan något bättre för sig, som vill skriva en massa taskiga saker till dig, jag säger bara skit i dom (”haters gonna hate”) men jag vet, det är lättare för mig att säga så då gnället inte är riktat mot mig. Men ärligt talat hur patetiskt är det inte att sitta och gömma sig bakom en elektronisk anonymitet och döma folk man inte känner.  Aja, annars vill jag bara önska dig lycka till med din dotter och din pojkvän. Keep it up!

 

MVH:
M


Gulligt va! Visade för en av mina kollegor på jobbet och hon sa att hon nästan fick tårar i ögonen för att det var så fint!

 

Tack så mycket för mailet det värmer!Jag och mina kompisar är något speciella!!

Hahahaha! Sitter på facebook och får en kommentar om ett foto som jag inte kan släppa. fortsätter och min kompis som inte häller är den som bangar fortsätter i samma spår och helt plötsligt spårar allting bara ut och blir helt sjukt istället! Hahaha.
Det är så sjukt kul när man kan skoja så här jäkla grovt öppet med sina kompisar. hahaha
Love you Juju!!

@ WorkSitter på jobbet nu och har faktiskt en otroligt bra dag. Även fast att det är jätte kallt i Stockholm idag och det har snöat så är jag glad. Köpte en god frukost i morse såm bestod av annat än kaffe och bulle som det normatlsätt bara består av för mig. Idag blev det Keso med frukt och en fullkornsmacka med kalkon,sallad och färskost. En stor kaffe och protoin-bar! Nam nam!
En annas sak som gjorde mig glad idag var att vid lunchtid idag så pep mobilden till och såg att jag hade fått ett jätte gulligt mail ifrån en läsare som jag mlev mycket glad av. Kommer bli med skrivande om den mailet senare ikväll.
Ikväll så ska jag hem och städa och var faktiskt inte så jätte sugen på det men efter en mycket lyckad dag så känner jag faktiskt att det skall bli kul att komma hem och satta på musik ta fram min rosa skur-hink och fylla den med varmt vatten och väl-doftande skurmedel. och sätta igång med städningen.
Skall damsuga, skura, göra rent köksluckorna. kanske köpa lite nya blommor att pynta med och sedan sätta mig i soffan när jag är klar. dricka lite varmt te, ha datorn i knät och blogga lite, Youtub´a och ha lite tänka doft ljus och bara njuta över en lugn och mysig kväll i en ren lägenhet :D


RSS 2.0