Big Call?!?

Medan andra spelare som är ute efter att ta ytterligare några millimeter av sina mobiltelefoner, Samsung har gjort en komplett 360 och producerade världens största mobiltelefon, vilket kan ses (och användas gratis) på Fidelity Plaza, Chicago. Utformas med utgångspunkt i R450 Messager som såg en release i augusti förra året, är detta ett försök av Samsung i samarbete med Cricket att haffa den största "arbetar" mobiltelefon rekord i Guinness rekordbok, som mäter en ginormous 15 meter bred och 13 meter hög . Titta in och ringa gratis på detta gigantiska om du är i närheten, eftersom du aldrig kan få en möjlighet att göra det igen.

(översatt med google)Kan ni förstå hur coolt det vode att ha en sånhär. Inte för att jag kan förstå vad man skulle göra med det. inte så smidig att ha med sig. Men att äga en av världens största mobiltelefoner vore ju otroligt coolt att ha.
Bara skärmen är ju större än dom hlesta TV-skärmarna.  Men fatta vad coolt det vore om en TV kunde se ut som en megastor Mobiltelefon. Jag skulle lätt vilja ha det i mitt vardagsrum. Så kan folk se vilken jäkla telnik-pryl-nörd man är. :D Vore fett coolt!
Åhh, vilken ide jag fick :DKommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0