How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?Har öppnat upp ögonen för en fantastisk låt av Pink nämligen låten "Dear mr. president". Jag börjar nästan gråta när jag lyssnar på låten. Den känns så otroligt nära till mitt hjärta. Den handlar om presidenten som inte lägger energi på dom som faktiskt behöver mest hjälp. Tex hemlösa, barn i krig, homosexuella som blir utstötta och bortglömda barn. Föräldrar som mister deras barn. bland annat pga att som måste kriga som barn osv.

Jag kan säga att jag känner igen mig lite. Jag har en mamma som har varit bostadslös i några år och vet hur hon har det. Sedan så blev jag fosterhemsplaserad när jag var liten och blev ett bortglömt barn som inte trivsed. Och som många inte brydde sig om. Han många kompisar som har tvingats ifrån sina föräldrar utan att få säga hejdå.
Och jag har alltid haft en enorm sympati för fattiga barn som blir våldtagna och som inte har mat för dagen.
Och att inte tänka på alla barn som behöver hjälp men inte får hjälp. Barn som växer upp i soffan bredvid sina föräldrar som stoppar sprutor i armarna medans barnen sitter bredvid och tittar på. Och sedan går barnen i samma fotspår bara för att dom själva inte fått hjälp av staten.
.
Denna låt är fantastisk och den rör mig värkligen djupt i hjärtat!!
.


Kommentarer
petra :)

as fin låt hon skrev :)Blogg: http://peetraalfredsson.blogg.se/
2012-01-20 @ 13:40:41
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0