Mail från en kär Manlig läsare!

Idag så fick jag ju ett gulligt mail av en bloggläsare som inte har följt min blogg så länge men som ändå har ansträngt sig att lägga ner tid och skriva ett mail till mig. Mailet var jätte gulligt och jag blev så glad så jag känner att jag är tvungen att publicera som fina små raderna här och dela med mig av dom fina orden jag fick.

Hej Picha!

 

Jag råkade för någon vecka sedan snubbla över din blogg och la (såklart) först märke till din coola stil, sen att du var morsa vilket också var ballt. Så jag tänkte ”-intressant person.” och kollade vad du hade att berätta om dig själv. Det du hade skrivit var minst sagt gripande! Kände mig på riktigt ledsen och förbannad när jag läste det, eller rättare sagt blev jag stundtals rasande över att man kan behandla någon på det sätt du blev behandlad och att en person ska behöva vara med om all den skit du och din brorsa har varit med om. Orättvist, men det imponerade på mig att du trots allt verkar vara så glad och positiv vilket jag antar till ens tror del beror på din fantastiska dotter J

 

Jag såg också att det verkar vara en massa muppar, utan något bättre för sig, som vill skriva en massa taskiga saker till dig, jag säger bara skit i dom (”haters gonna hate”) men jag vet, det är lättare för mig att säga så då gnället inte är riktat mot mig. Men ärligt talat hur patetiskt är det inte att sitta och gömma sig bakom en elektronisk anonymitet och döma folk man inte känner.  Aja, annars vill jag bara önska dig lycka till med din dotter och din pojkvän. Keep it up!

 

MVH:
M


Gulligt va! Visade för en av mina kollegor på jobbet och hon sa att hon nästan fick tårar i ögonen för att det var så fint!

 

Tack så mycket för mailet det värmer!Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0