@ WorkSitter på jobbet nu och har faktiskt en otroligt bra dag. Även fast att det är jätte kallt i Stockholm idag och det har snöat så är jag glad. Köpte en god frukost i morse såm bestod av annat än kaffe och bulle som det normatlsätt bara består av för mig. Idag blev det Keso med frukt och en fullkornsmacka med kalkon,sallad och färskost. En stor kaffe och protoin-bar! Nam nam!
En annas sak som gjorde mig glad idag var att vid lunchtid idag så pep mobilden till och såg att jag hade fått ett jätte gulligt mail ifrån en läsare som jag mlev mycket glad av. Kommer bli med skrivande om den mailet senare ikväll.
Ikväll så ska jag hem och städa och var faktiskt inte så jätte sugen på det men efter en mycket lyckad dag så känner jag faktiskt att det skall bli kul att komma hem och satta på musik ta fram min rosa skur-hink och fylla den med varmt vatten och väl-doftande skurmedel. och sätta igång med städningen.
Skall damsuga, skura, göra rent köksluckorna. kanske köpa lite nya blommor att pynta med och sedan sätta mig i soffan när jag är klar. dricka lite varmt te, ha datorn i knät och blogga lite, Youtub´a och ha lite tänka doft ljus och bara njuta över en lugn och mysig kväll i en ren lägenhet :D


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0