Hemmagjord rabarberkräm!

I går hade jag gjort hemmagjord rabarberkräm så att vi kunde äta det till frukost. Riktigt gott! Man gör kräm allt för sällan tyvärr. Det är juh riktigt lätt. Det ända som krävs är 600-700g rabarber och 6dl vatten, 2dl socker och 3-3,5 msk potatismjöl. Tar inte lång tid heller att göra rabarberkrämen. 15-20 min typ. :)


Uppe i Norrland

Hej på er. 
 
Nu sitter jag uppe i orrland hos min mormor i lilla byn Hammarstrand. Jag och Joel sitter i soffan och chillar lite och jag har precis nattat lilla Felicia. Idag har vi varit och kollat in en turist-attraktion här uppe som heter "Döda fallet" och efter det har vi varit i parken och lekt, men inte nog med det... vi har även hunnit med att bada lite. En riktig kanon dag kan man juh säga. :D

Vi har haft det riktigt bra här uppe. Vi har varit och kollat på den Thailändska paviljongen som finns här. Och igår så åkte vi till Ö-vik och hälsade på hemma min moster Anne och mina 4 kusiner, och dit kom även mn andra moster Lena och min morbror Lasse det var jätte trevligt. Dom bjöd på lunch och efterrätt som var ljuvligt. Och yngsta kusinen bland dom kusinerna lekte med Felicia hela tiden och hon badade i sjön med Felicia och Joel. 
Riktigt trevligt!

Imorgon hoppas vi på sol och mer bad. Och fredag har vi än så länge inga planer och på Lördag är det Laxfestivalen i Sollefteå så även då hoppas vi på fint väder så att man kan åka dit och kika lite och äver träffa fler släktingar.

Här kommer lite bilder från tiden här uppe än så länge!Glöm inte att följa mig på Instagram: PiichasPå vägarna igen!

Efter en dags vila så är vi ute på vägarna igen denna gång är vi på väg upp till min mormor uppe i Jämtland. Så idag väntar en resa på ca 8-9 h. Tycker lite synd om Joel som får köra hela vägen. Önskar att jag också hade körkort så jag kunde byta av honom lite. Men förhoppningsvis har jag körkort till nästa sommar. :)


Kalmar!

Förlåt för åter igen en period med dålig uppdatering. Men nu är det inte långt kvar till mammaledigheten och möjlighet till att blogga mer. Som ni vet så är sonen som förmodligen kommer att heta Caspian beräknad att komma 22 september. Så dvs typ 2 månader kvar bara :) Men nu tänkte jag passa på att berätta att jag har semester just nu och igår kom jag, Joel och Felicia hem ifrån Kalmar där vi varit i några dagar. Joels familj har nämligen ett hus där nere. Och det var inte bara vi där nere utan även Joels mamma och hennes kille och hans dotter, Joels pappa, två väninnor till Joels mamma och en av deras döttrar så man kan säga att det var full rulle. Vi har varit inne i Kalmar och kollat på Kalmars slott och kollat staden. Mycket trevligt. :)


RSS 2.0