Uppe i Norrland

Hej på er. 
 
Nu sitter jag uppe i orrland hos min mormor i lilla byn Hammarstrand. Jag och Joel sitter i soffan och chillar lite och jag har precis nattat lilla Felicia. Idag har vi varit och kollat in en turist-attraktion här uppe som heter "Döda fallet" och efter det har vi varit i parken och lekt, men inte nog med det... vi har även hunnit med att bada lite. En riktig kanon dag kan man juh säga. :D

Vi har haft det riktigt bra här uppe. Vi har varit och kollat på den Thailändska paviljongen som finns här. Och igår så åkte vi till Ö-vik och hälsade på hemma min moster Anne och mina 4 kusiner, och dit kom även mn andra moster Lena och min morbror Lasse det var jätte trevligt. Dom bjöd på lunch och efterrätt som var ljuvligt. Och yngsta kusinen bland dom kusinerna lekte med Felicia hela tiden och hon badade i sjön med Felicia och Joel. 
Riktigt trevligt!

Imorgon hoppas vi på sol och mer bad. Och fredag har vi än så länge inga planer och på Lördag är det Laxfestivalen i Sollefteå så även då hoppas vi på fint väder så att man kan åka dit och kika lite och äver träffa fler släktingar.

Här kommer lite bilder från tiden här uppe än så länge!Glöm inte att följa mig på Instagram: PiichasKommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0