Från förra graviditeten!

Här kommer lite bilden på min Jättestora mage och mina mega svullna fötter från när jag var gravid med Felicia. Det är verkligen skillnad på graviditet och graviditet. Då var jag JÄTTE MEGA STOR och hade JÄTTE MYCKET vatten i kroppen och nu inget vatten knappt och liten mage.

Detta är altså från typ 4-11 Juli 2008!
 
 
 
 Mega svullen och mega tjock. för nästan exakt 4 år sedan!
 
 
 
 

Kommentarer
Emma

Hej Petra! Jag har läst din blogg till och från i flera år, nu var det dock väldigt länge sedan jag var inne här då jag totalt hade tappat bort bloggadressen. Efter mycket om och men hittade jag den till slut, så jag har så att säga "catchat upp" lite nu. Jag hittade även din instagram här som jag började följa häromdagen så nu ska jag nog inte tappa bort din blogg igen haha. Hur som helst känner jag bara att jag bara måste lämna en kommentar!

Som sagt, jag har läst din blogg till och från i flera år. Jag tror att allt började med att jag hittade din bilddagbok på något vänster, alltså för flera flera år sedan. Jag minns att jag läste om några tuffa perioder och att jag även hittade din blogg som jag sedan fortsatte att läsa. Dels för att den är väldigt intressant, dels för att du delar mitt intresse för naglar och dels för att du helt enkelt är någon jag inspireras väldigt mycket av, jag ser upp till dig litegrann kan man säga, tycker att du är hur cool som helst! När jag nu hittade tillbaka till din blogg efter ett långt uppehåll blev jag oerhört glad över att vara tillbaka. Ska jag vara ärlig satt jag och log för mig själv mest hela tiden när jag läste ikapp lite.. jag som har sett din bilddagbok för flera år sedan blir så sjukt imponerad av dig när jag läser om hur stabil och lycklig du verkar vara idag! Det känns verkligen som att du funnit ro och jag är så otroligt glad för din skull! Du verkar vara en riktigt härlig tjej och du är som sagt en stor inspirationsskälla för mig. Jag läste ett inlägg du skrivit om att det kändes konstigt att du har fans. Jag kan säga att det har du definitivt, jag är klart ett utav dessa!
Lycka till med allt och ha det super!
KramBlogg: http://missskeptical.blogg.se
2012-07-05 @ 11:05:01
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0