Picha äger nu en lägenhet!

Hej bloggen. Nu har jag precis varit på möte hos banken och betalat in det sista för lägenheten och fått nycklarna så nu är vi på väg att hämta flyttbilen och åka till lägenheten och måtta lite och sedan till kungens kurva och shoppa. Wiiiie!


Picha brister ut i skratt i sin videoblogg!

Jag tog om 2-3 ggr innan jag inte orkade bry mig längre. Joel satt bredvid mig och tyckte att jag var DUM I HUVUDET! Hahahaha, han tycker alltid att jag är så töntig när jag håller på med bloggen. Hahahahha!
Tror att han skäms lite för mig :D Hahahahaha!!

MUMS, Frukost!!

Nu sitter jag på jobbet och har Bunkrat upp med Frulle till mig. Men mår lite illa så jag får nog avvakta lite innan jag börjar hugga inn.

Dagens outfit!


Sötaste Ungen!


Gårdagens styling!

Här komer lite bilder på gårdagens styling. Känner mig riktigt Vårig med vår skor och skinnjackan på. :P
Jacka: Monki förra årets inköp.
Kofta: Köpt på Gina för 2 år sedan.
Leggings: köpta på H&M ca 2 veckor sedan.
Skor: Dinsko köpta förra åren.

Lite lyx i vardagen!

Sitter på jobbet just nu och lyxar till det med en underbart god lyx choklad som jag fick av Joel i helgen. En mörk choklad smaksatt med Chilli. Nam nam. Den är helt underbart ihop med en kopp kaffe. :D

Chokladen är köpt på NK´s ChokladButik för et som känner sig manade att lyxa till det. Chokladen är av märket Bovetti och är en 73% kakao 100g och kostar ca 90kr.

Underbart GOD!
Update!

Hej hej hallå bloggen. Sitter förnärvarande på jobbet nu innan jag börjar och skriver detta inlägg. Tänkte berätta om vad som hänt sedan jag berättade någonting senast. Nu är det juh så att jag hyrde en lägenhet tidigare i andrahand nära Syndbyberg. Men nu har jag flyttat ut ur den lägenheten vilket jag tycker är otroligt skönt. Och just nu bor jag hemma hos Joel i Hjortis. Och dessutom granne med den stora bloggreskan Kenza...som vi säkert känner till.
Nu är det inte långt kvar tills jag och joel skall flytta in i våran egna lägenhet som ligger nära Älvsjö...vill inte gå ut med exakt adress och område.
Jag längtar så oerhört mycket tills den 30/3 kl:10:00 då vi får nycklarna till lägenheten och vi kan börja flytta in och åka och köpa möbler. Vi har juh så gott som ingenting idag i möbel-väg. så vi kommer köpa allting nytt så det kommer vara riktigt kul :D

Och för er som är intresserade om hur det går med min graviditet så kan jag meddela att jag är i månad 3 och då kanske man kan tänka sig att jag fått mage och gått upp i vikt. Och mage har jag fått :D Men däremot har jag gått med nästan 5kg i vikt :S
Och det beror säkerligen på att jag har en himla jobbig morgon och kvälls illamående :S
jag känner själv att jag börjat bli klen i armar och i bem och kanske tom lite mager i ansiktet. men däremot så växer juh magen som den skall. jag som alltid har haft så snal midja har nu ingen milja kvar för den har växt ut och växt ihop med häfterna. Och magen tår ut som en liten kula som ni säkerligen har sätt på bilderna innan.
Jag känner mig ganska så trött så jag sover så mycket jag kan och orkar knappt bry mig om utseendet längre.
vissa dagar vaknar jag klär på mig och borstar tänderna och går till jobbet. för att jag inte orkar bry mig. Hahaha!
Och det som glädjer migSnopp, snopp, snopp.

Barn är juh helt underbara ibland. Hahahaa! Här är jag och Felicia inne på Hemköp och hon får syn på en tvålflaska med "Snoppen" på. Hahahhahaa! Ibland kan det gå som det går. Inte lätt att vara liten!REKLAM!

Här kommer lite reklam för er som är intresserade av försälninging och säljknep. Du kanske själv jobbar som säjare och vill ha råd eller dela med dig om tips och råd så är du välkommen in och kika in denna makalösa hemsida. Om du är ny som Säljare och vill lära dig mer och ha tips och råd så kan jag säga att detta bör vara ett måste för er.

Denna hemsida är skapad av två kollegor till mig och jag kan säga att dom vet vad dom pratar om!


Så gå in och kolla!!
Har även gjort så att dom ligger som reklam i vänster fält. Så att ni vet det!


Till nya lägenheten!

Igår så satt jag och kikade omkring på nätet och hittade lite med saker som jag vill ha i våran nya lägenhet. Och som jag tyckte vas sjukt snygga. Jag längtar tills vi flyttar. Bara 2½v kvar sedan är det Flytt. :D
Kaffe är juh faktiskt underbart!

Asså, jag har varit ifrån kaffe ett tag nu under graviditeten och har saknat det såååå jädrans mycket. Jag har juh varit sjukt trött och knappt orkat gå upp på morgonen tills det att min kära barnmorska sa att jag kunde dricka kaffe. Att det tom kan vara bra att dricka kaffe. Men att man bara får dricka upp till 2 koppar per dag. Så nu dricker jag kaffe igen och mår mycket mycket bättre. Fast jag dricker bara en stor på morgonen.


Bebismagen!!Så här ser min lilla bebis mage ut just nu!! :D

BEBIS I SEPTEMBER!

Hej alla kära bloggläsare här kommer en lycklig nyhet för er. I september kommer det att bli tillökning här i bloggen. Det är nämligen så att en bebis är påväg. :D
Jag har vetat det ett tag nu men har inte gått ut med det för alla nära förns nu. Så därför känner jag att nu har dom närmsta fått veta så nu tänkte vi att vi tunde meddela det offentligt. :D

Vi har redan fått göra Ultraljud och fått bild och den 23/4 skall vi göra Ultraljud igen och då har vi möjlighet att ev ta reda på kön om vi nu skulle vilja det! Det håller vi på att diskutera fram och tillbaka. Vi vet inte riktigt :D

God morgon bloggisen!

Sitter just nu i sängen hemma hos Joel och slapp glor på Snabba cash som just nu går på Canal+ Hits. Samt att jag äter frukost och försöker förbereda mig mentalt för att åka hem till min lägenhet och packa ihop mina saker i flyttkartonger. Och försöker fundera på vad jag kommer behöva och vad jag inte kommer behöva dom 5 sista dagarna innan vi flyttar alla mina saker.
Ska bli så jäkla skönt nör flytten är över må jag säga!
Så jäkla trött!!

Mina nya naglar!

Jag sitter på jobbet nu och kommer på att jag faktiskt inte har lagt upp någon bild på mina nya naglar som jag gjorde hos Pat i förra veckan!Nu är ju bilden inte den bästa tyvärr!

Sedan så vet jag att det är några som omdrar hur det går med sammarbetet mellan mig och Groupon och så. Och då kan jag uppdatera er och saga till er att det inte blir aktuellt nu på ett bra tag framöver. Och om jag skall jobba hos Pat är det folk som frågar också. Och svaret där är att det blir nog inte så nu, och det är pga att det är så mycket annat nu som tar tid så jag har helt enkelt inte tid just nu tyvärr. Men däremot så hoppas jag att jag kommer kunna ha möljighet till att lägga ner tid i den till sammaren eller under sommaren iaf.
Annars kommer jag nog satsa på att starta någonting eger på nytt igen.

BTW
. om någon i sthöm är intresserad av att göra naglar hos mig efter 9/4 och framöver eller köpa designade lösnaglar av mig så är det bara att höra av er: Picha@live.se
Kommer framöver att göra en webbutik ansluten till bloggen också. Men det är ett framtidsprojekt.

Är du intresserad av att hjälpa till med att fixa Webbutiken så hör gärna av dig. :D

Där hade ni lite update från mig!Nail-Rich Studio!

Som ni vet så var jag ocg gjorde naglar igår hos underbara söta Pat i hennes salong på Östermalm i Stockholm. Hon började prata med mig om att hon ville ha med mig i hennes verksamhet och jag kan juh säga att jag är mycket intresserad. Men vet inte riktigt om jag har möjlighet, Jag har ju inte så mycket tid över idag vad jag känner. Jag har ju ganska många bollar i luften just nu. Men vi hade ett möte med Groupon också igår dom hade kontaktat oss för att dom tyckte att Nail-Rich Salong verkade intressant.
Dom skall maila oss information om deras ideer under veckan så skall jag och Pat diskutera oss ihop och se hur vi skall göra.
Men frågan är..... Kommer jag ha möljigheten? :S
Håste nog ta mig en riktig funderare tror jag.

Här har ni lite bilder på naglar som Pat har gjort (klicka på någon bild för att komma till hennes hemsida)!RSS 2.0