Hej bloggen

Hej Bloggen! Sitter på jobbet just nu och det har varit mycket att göra nästan hela dagen. Och det har varit ganska jobbigt i och med att jag har mått ganska så dåligt hela dagen. :S Vid 16-18 tiden måde jag jätte illa och hade jätte ont i huvudet men så tog jag två alvedon och åt lite saltgodis så blev det lite bättre men mår ännu inte 100% bra. Nu är det bara 20 min kvar på arbetsdagen (Jobbar till 22.00). Och sedan är det till att bege sig hem till sin kära Joel som har somnat på soffan misstänker jag :D Haha
Imorgon blir det också till att jobba kväll. Börjar 13.15 och jobbar till 22.00. Tycker att det är riktigt segt att jobba eftermiddag. Man hinner liksom knappt umgås med sin familj :S

Hur är det annsr då i mitt liv?.... Jo, synd att klaga. Vi har juh köpt bil och bilbarnstol till Felicia. Vi har köpt en barnvagn till Bebisen som kommer i September (En Brio Sing) och vi skall köpa ett babyskydd till som man kan ha bilen och barnvagnen. Bebis sparkar för fullt i magen och magen växer så att det knakar nu :D Jätte roligt att känna att det inte är så lång tid kvar innan våran älskade son är här hos oss.
Felicia börjar tycka att det är roligt att hon skall få en lillebror. Hon har nu även fårr känna bebis sparka i magen och tycker att det är jätte roligt.

I lördags var jag Joel och Felicia på Skansen och kollade på djuren i det härliga vädret och Felica tyckte att det var underbart. Hon älksr att vara på skanske. Vi var inne och kollade på aporna också och krokodilerna och fiskarna.... fanns massor att kolla på och hon tyckte att allt är lika spännande.
Det känns jätte skönt att vi har bil nu för då blir det juh lättare att åka till tex Eskilstuna Djurpark eller andra Djurparker :D

I Söndags var det Morsdag och jag fick två pressenter efter frukosten en otroligt fin ring och en underbart sommrig klänning. :D

Här kommer en bild på ringen jag fick och en bild på magen som växer.. sen kommer det även komma en video där man ser när bebis sparkar i magen.

Hoppas att allt är bra med er .


Mina ärr!

Fick nyss en underlig kommentar om en bild i min "nya" leopard klänning då någon undrade vart mina ärr tagit vägen. Och tycker att det är en ganska konstig fråga. Men men, klart man skall få ett svar. Och svaret är det att mina ärr har inte tagit vägen någon stans. Dom är kvar tyvärr! Önskade att dom hade försvunnit, men icke det!
Men ibland syns dom inte så tydligt i vissa vinklar och speciellt inte när man fotar med mobilkameran som är ganska kass!


Nya bilen!

Idag har jag och Joel köpt bil! Och här är våran fina pärla!


Jemma Pixie Hixon

Här är min absoluta favorit på Youtube! Nu är juh inte denna ifrån youtube iom att jag sitter på jobbet och där får man jug inte vara inne på youtube. :DNamn Hjälp!

Som ni kanske vet så kommer juh min och Joels son i september men vi vet ännu inte vad han kommer att heta. Det finns jätte många namn men inget som vi känner för jätte mycket än. Joel vill helst ha ett ganska så svenskt namn, och jag vill helst ha ett internationellt namn :D.
Så jag tänkte om det är så att Ni sitter på några kanon namn som ni skulle vilja dela med er av? :D


Tacksam för atta tips!


THE FUCK???????!!!!????

Hahahhaa, vad fan!!!Vill rekomendera lite smink!

Gick förbi Make up store igår med Joel och såg att Maria Montazami har designal Läpp-penna och Läppstift. Jag tycker faktiskt att det var riktigt snygga färger. Oavsett om man inte gillar färgerna i sig så passar dom bra med olika läpp.pennor. Man kan lätt på in rosa, rosa/röd, Bruna och lila nyanser och få det riktigt snyggt.
Ricktigt snyggt!! Me like!! Så tror jag skall införskaffa mig en av läppstiften nästa månad med någon Rosa/röd/orange läpp-penna! :D

RSS 2.0