16 November.

Idag har vi hela familjen varit i Vällingby/råcksta och hälsat på en kompis till Joel och dras två barn som är 4 och 1år. Vi var i parken och lekte med barnen och sedan var vi på Mcdonnalds och åt lunch och efter det tog vi en promenad. 
Nu sitter jag i soffan hemma och avnjuter en kopp kaffe. Felicia sitter och kollar film och kollar på film, Caspian sitter och jollrar i sin babysitter och Joel pular med sin ipad som vanligt. 
Snart är det dags för att sätta igång med middagen. 

 
Jag sitter längtar lite till nästa vecka, för en gångs skull så har jag saker inplanerade och det känns som att det kommer bli en super trevlig vecka. 
På måndag kanske jag skall träffa en granne som har en liten som ä lika gammal som Caspian och vi skall promenera lite, sen skall jag och Joel åka och fastställa faderskapet. 
På tisdag skall jag träffa enn kollega som har en son som föddes några dagar innan Caspian föddes. Och sedan så kanske jag skall träffa Joels kompis tjej som har en som som är 3 månader äldre än Caspian. Och inte nog med det, på fredag så kommer lite släktingar över på middag och träffa Caspian och på lördag så skall vi ut och äta med en kompis till Joel som skall ut och resa och kommer inte tillbaka förns Mars eller så. Så en härlig vecka att se fram emot!

 
Bilderna tagna ifrån Instagram, följ mig där: Piichas
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0