Fredagen 16 November

Igår var det såå fint vägen men idag är det grått och mulet, vad skall man hitta på då med sina två små barn? Kanske vi skall åka till bibloteket och låna böcker? Eller vara hemma och kolla på film och mysa, kanske baka bullar? Jaa, inte vet jag! Och om jag skulle fråga Felicia så skulle hon svara att hon bara vill vara hemma, Det är det vanliga svaret ifrån henne i vanlig ordning. 
Jag får väl helt enkelt sluta vara mesig och slå näven i bordet och visa vem det är som bestämmer :D

Btw, Fy satan vad skönt med helg och att vi inte har någonting speciellt planerat. Så det blir bara att ta det som det kommer. Vi får hoppas på lite fint väder.
 
Nästa vecka blir det att fastställa faderskap, träffa lite folk och deras små barn och på fredag så kommer lite fler släktingar till Joel och skall kolla på Caspian och sedan på lördag så skall vi på Middag/Fest för en kär kompis till Joel som heter Fanny som skall ut och resa massor och kommer inte tillbaka förns i Mars om jag minns rätt. Så det blir typ sista gången vi ser henne på ettpar månader. Så då har vi barnvakt i några timmar.
 
Nu är det massor utav roliga saker som väntar framöver för oss, 4/12 skall Caspian till tandläkaren, 9/12 Julbord, 12/12 Tatuera oss och sedan är det juh JUL :D
 
Här är en bild på Caspian, tagen igår. Visst ser han ut som en liten miniatyr av en liten fet Buddah?! :D

Bilden tagen ifrån Instagram, följ mig där: Piichas

Kommentarer
ellie

Hahaha ja så gullig liten buddha ^^Blogg: http://myrslokens.blogg.se
2012-11-19 @ 18:36:18
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0