Elaka kommentarer ignoreras!

Har fått massor av elaka kommentarer senaste dagarna och jag vill bara meddela att jag inte tar åt mig. Och elaka kommentarer kommer inte heller publiceras, så nu när ni vet det så kanske nu kan lägga er tid på annat.... För här gör den absolut ingen nytta!


21 år och två barns mamma!

Herregud! Kan ni fatta, jag är bara 21 men redan två barns mamma. Medan vissa andra 21 åringar inte ens har flyttat hemifrån än. Och det finns juh fördelar och nackdelar med allt. Men min som min kompis säger så skall man vara glad att man är ung, man har orken och biologiskt sätt så är det lättare för kroppen. Och det kan jag faktiskt hålla med om, man kan juh ta förlossningen som exempel. Blev inskriven på sjukhuset 17:12, och 17:43 drog förlossningen igång och sedan var han ute 17:47! Snabba puckar kan man juh säga. Haha!


5 Dagar gammal!

Idag är Caspian 5 dagar. Vi alla mår bra, Caspian sover mest och jag mår bra. Jag hade jätte mycket eftervärkar förut, men nu verkar dom minska ner och förhoppningsvis helt borta inom ett par dagar.
Nu har Caspians farmor och farfar och hanns två fastrar varit och hälsat på för första gången också och på måndag så kommer Felicia till oss. Jag saknar henne såååååå mycket! Skall bli spännande att se hur hon reagerar första gången hon får träffa honom :D
Och sedan nästa helg kommer pappa upp och hälsar på och då blir det kalas vill jag lova. jag fyller 22 och han får träffa Caspian för första gången och vi skall även ha ett försenat "kalas" för Felicia iom att pappa inte hade möjlighet att komma upp och hälsa på när hon fyllde år. 
 
 
 
Världens sötaste pojke!!
 
 

Caspian

Nu är Caspian över ett dygn och han är helt underbar. Lätt att ha att göra med, gråter aldrig :)


Lycka!

Idag 22/9 kl 17:46 kom vår älskade son Caspian. 50cm och 3200g. Nu är vi på bb och klockan är mitt i natten.... Närmare bestämt 00:56 och både Joel och Caspian sover. Hoppas även jag får sova snart, jag är dödstrött efter förlossningen som gick sjukt snabbt. Hade värkar 30 min hemma, åkte in till Huddinge förlossning på 15min och var då öppen 8-9cm och bara ca en timme senare var han ute. Kan ni tänka er?


En dag kvar till beräknad förlossning!

Nu är det bara en dag kvar till beräknad förlossning och jag känner inte av någonting alls :/
Jag är nästan helt säker på att jag kommer gå över tiden med minst en vecka. :/
Nu är man riktigt trött på att vara gravid, stor som en flodhäst , ont överallt och kan inte sova om nätterna pga att man har så ont.
Just nu när jag skriver detta är jag ute och promenerar, förhoppningsvis kommer värkarna igång då :)
Felicia kom ju ut efter en riktigt lång promenad. :).


Instagram

Var inne på instagram nyss och upptäckte att jag snart har 100 followers. Vilket jag tycker är ganska mycket. :o
Men Gud så kul! Undra vem som blir följare nr100?!?
Blir det kanske DU?
Följ gärna : Piichas


Dagens middag!

Dagens middag! Tomat soppa med chili,sötpotatis,basilika och röda linser serveras med nybakat Pan riche-bröd.

Fy för att vara sjuk!

Sitter i soffan och glor på barnfilmer och NickJr. Med Felicia. Vi är Sjuka och hostar och har förmodligen feber också. Jäklar vad tråkigt det är att vara hemma och må dåligt. Igår så låg vi på soffan hela dagen typ. Men det är juh så trisst att bara sitta och glo på tv så idag så skall vi nog ta oss en liten sväng till lekparken för att leka av oss liet och framförallt för att få lite frisk luft. Men det blir nog inget längre "Park-häng" kan jag tänka mig iom att vi mår piss och eftersom att man inte skall smitta andra barn om det finns några där. 
Så snart blir det dags för att klä på oss och gå ut. men först blir det till att kolla lite till på tv och äta lunch. 

Att vara gravid och vara sjuk är ingen härlig kombination kan jag juh informera er om. 17 dagar kvar till beräknad födsel.... men jag tror att jag kommer gå över tiden typ en vecka.
 
 
Här är en liten söt bild på min lilla alien! :DRSS 2.0