Tiden går fort men tiden är underbar!

Helt sjukt vad tiden går fort. Sitter i soffan och kommer på att det är den 22/4 idag och det är 7 månader sedan vi fick hålla våran älskade Caspian i vår famn för första gången. 7 månader känns som ingenting, men ändå känns det som att han alltid har funnits här hos oss. Tänk att man bara är 7 månader men ändå så älskad av så många. Det måste vara underbart att vara i Caspians kläder, och inte tala om Felicias kläder.....underbara barn som har så mycket folk runt om sig som älskar dom så otroligt mycket. 

Jag är världens lyckligaste mamma som har världens bästa och finaste barn och desutom världens underbaraste pojkvän. :D


 
 

Lenovo IdeaPad Yoga 11.6"

Igår beställde Joel hem denna lilla pryl. Läsplatta? Bärbardator? Ja vet inte riktigt vad man skall kalla den. two in one är det iaf. :D Vi var inne på Mediamarkt i Lördags och joel såg den och blev kär. Så vilken dag som helst kommer vi att få hämta ut den på posten. Så vi säger "Hej" till Lenovo och "Hejdå" till Ipad. Hoppas Joel blir nöjd och inte ångrar sitt köp. :D

Någon som har en Lenovo IdeaPad och vill dela med sig om vad ni tycker om den?

 
 

"Mamma""Pappa"

Idag har det låtit 2-3 ggr som att Caspian sagt Pappa. och äver igår 2 ggr. Men när vi kom hem till Joel och Joel satt och matade Caspian så härde vi klart och tydligt att han sa både Mamma och pappa. :D 
Gullplutten! 

 

Omslagsbild på Viföräldrar!

Var med och rösta på Caspians bidrag om att vara med på omslaget för Viföräldrar.  :D
 
 
(Rösta gör du lätt genom att enbart tycka på bilden här nedan och då kommer det upp ett nytt fönster och samma bild på Caspian och undet bilden finns en "Rösta-knapp" där du trycket. Lätt som en plätt!!)  
 
 

Träning träning träning!

Förra veckan var jag sjuk så då var jag inte så mycket på gymmet. Men nu ÄNTLIGEN mår jag bättre så nu skall jag vara massor på gymmet. Igår var det spinning och Satscore. Idag skall jag på Satscore igen och träna lite ben och mage på i gymmet. Imorgon blir det Spinning och Satscore igen. Torsdag VILODAG eventuellt lite gym träning. Fredan blir det Satscore igen, Och på lördag Sats30-20-10 (spinning, intervallträning). Sen Söndag blir det en FET VILODAG!!!!!
 
 
 

Coola killen!

Här om dagen var jag, Joel och Caspian i Farsta Centrum för att shoppa lite nya träningskläder och födelsedagspresent till Joels syster Ellen som vi skall åka och fira idag, men även Caspian fick sig något.... Han fick ett par solglasögon. :)
Nu 'r han redo för våren och sommaren. :)
 
 

Saknaden är stor!!!!

Saknaden är stor efter min kära telefon. 2 veckor utan den och det har inte hänt något. Jag har lämnat in den på lagning men enligt statusen på min telefon så har den inte ens kommit till deras verkstad. *suck*
Jag har en telefon som jag fått låna av joel, men den är värsta skiten. Kan inte ja några appar, kan inte gå ut på nätet. Kan knappt smsa.....som sagt värsta skit luren. Men hoppas inte på att det tar mer än 1månad. Om det skulle ta mer än 30 dagar skulle man kunna göra en reklamation på servicen sa dom och det skulle innebära att jag skulle få en helt ny telefon. Men jag hoppas på att det löser sig och att jag får tillbaka min telefon snart.

Längtar längtar längtar!!!!!


Glossybox

Igår fick jag min första glossybox. Creamer från The bodyshop, en kajal/Ögonskugga, En ögonskugga, ett repair nakelack och lite tester... bla. taldblekning. 
Jättekul! :D 
Jag längtar till nästa box. :D

 
 

Skall lämna in min telefon

Idag skall jag åka in till stan och lämna in min telefon till Thephonehouse för lagning. Sen jag köpte min telefon i Januari så har min telefon strulat. Jätte irriterande när man har skaffat sig en ny telefon... då vill man ju att det skall fungera. Men icke! 
Så förhoppningsvis så hittar dom felet och kan se till att den blir så som den skall vara. Och att det inte tar allt för lång tid. 
Joel hade ju problem med hans förra telefon och han lämnade in den på lagning i September förra året. Och den bler aldrig bra så i början av januari så fick han äntligen reklamera och få pengarna tillbaka. Men.... Då hade han ju inte haft en fungerande telefon sen September. Han fick ha en Lånetelefon som var från 1700-talet under tiden. Så jag hoppas att det blir bättre för mig. 
 
 
 
 
Här är ett exempel på alla konstiga problem jag har haft med min telefon.

RSS 2.0