säljer min Brio Sing

Säljer min Brio Sing i fint skick. Köpt oktober 2010 och framhjulen utbytta (använda ca4mån).
sittdel i färgen sand och liggdel i svart. regnskudd medföljer och givetvis madrass och instruktionsbok.
inga skador.

mitt pris 2700:- men kan eventuellt diskuteras.


ny vagn

Igår köpte jag en ny vagn. Det blev en Bugaboo frog i färgen sand. Det var inget fel på våran Brio Sing men jag var så trött på den bara. Jag är riktigt nöjd med min nya vagn.
Här kommer två bilder på vagnen.

helg

äntligen är det helg.


sjuk

idag hade jag massor av kul som stod på schemat men som fick ställas in på grund av att jag blivit sjuk. Ont i halsen och fryser samt trött och har även tappat rösten. Så jäkla ledsamt. och på fredag skulle jag och joel ut och äta med kompisar. .. och nu kimmer väl det bli inställt också. Jäklar vad tråkigt. men det är väl bara att hålla tummarna för att jag ska bli frisk tills jag har felicia nästa gång iallafall. Caspian verkar inte vara så sjukt som tur är.
elvabarnsmamma

var nyss inne på en föräldrablogg då det handlade om en mamma och hennes vardag med hennes elva barn. Kan ni fatta... elva barn! inte nog med det nu är tydligen barn nummer tolv på väg.
jag undrar om det verkligen är bra för barn att ha så många syskon. Får dom den bekräftelsen dom behöver från sina föräldrar?
Jag säger absolut inte att man är en dålig förälder om man skaffar sig så många barn. Man kan vara världens bästa mamma och pappa, det har inte med saken att göra. frågan är bara hur man hinner med att ge alla barnen den bekräftelsen och uppmärksamheten som barnen behöver. Och är det bra för en själv som förälder? Kan tänka mig att man lätt känner sig stressad av att inte räcka till och att det säkerligen kan vara så att man ständigt känner stress. och kan det inte påverka ens hälsa? det kan ju inte vara så kul för sina 12 barn om man dör av stress när barnen är små.
förhoppningsvis så har dom läget under kontroll och funderat igenom noga inför att skaffa det tolfte barnet. Vilket jag tror.
hoppas att mina tankar och fördomar om att ha så många barn bara är skit tankar och att barnen får all uppmärksamhet och bekräftelse dom behöver utan att föräldrarna stressar ihjäl sig.

Caspian 4månader

idag är Caspian 4månader. Det är svårt att tänka sig att det var bara 4 månader sedan vi satte oss i biken och pkte till Huddingesjukhus. Jag hade inga verkar och var helt övertygad om att vi skulle göra en undersökning bara och sedan åka hem.... men så var det inte. 45 minuter efter att vi åkte in så var han ute.
Det känns ändå så sjukt att han bara varit här 4 månader. .. det känns som att han alltid har varit här.

gullgubben!


18 januari

idag har jag och Felicia och Caspian varit hos BVC och vägt och mätt Caspian. efter det åkte vi in till stan för att fika med en kompis. det var jätte trevligt.


mor ♥ dotter

älskar min älskade felicia så sjukt mycket. Världens finaste dotter♥
Caspian is Gangnam style!c

 
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

köpa min iphone med tillbehör?

Någon som är sugen på att köpa min iphone 4 med tillbehör? Ingen garanti. Kvitto, kartong, 2 skärmskydd, laddare, laddningsbart reserv batteri och en dockstation som man kan sätta in telefonen i för att spela upp musik.
Allt för 2400kr. Låser upp telefonen för yttligare 300kr, det är det tele2 tar för att låsa upp den.


världens bästa dotter

Natten till lördagen så låg Felicia och sov i sitt rum och jag kom in för att släcka lampan. Då såg jag att hon hade en ram med ett foto på henne och mig i sängen. Morgonen därpå frågade jag henne varför hon sov med det fotot bredvid sig i sängen. Då svarade hon att hon trodde att hon var hemma hos pappa och att hon saknade mig och då tog hon fotot och kollade på och låtsades att jag var där. JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE DOTTER! ❤❤❤❤ (gammal bild)


Ny telefon

idag har jag gjort ett spontant inköp. ... jag har köpt en ny mobi. Det blev en liten vit Samsung galaxy S3.

så nu har jag en iphone 4 som inte används om någon här är intresserad av att köpa den för typ 2500kr. jag har haft den i typ 16 månader. fungerar som den ska och är i fint skick.1 januari 2013

Igår var det den 1 januari och start på ett nytt år. Vi tog en tripp till Norrköping för att hälsa på pappa. Vi hade en liten mini jul med paket öppning och god mat. Felicia blev jätte glad för alla sina julklappar som hon fick. Hon fick skidor, skridskor, game handconsole, en leksaks hund, böcker och ett tatueringskit. Caspian fick ett pussel som han kan leka med när han är lite större och en skallra och jag och Joel fick bordstabletter och en sodastreamer. Kanon paket. Men det absolut bästa var att få komma ner till Norrköping och hälsa på pappa.


RSS 2.0