Sjuklingen!

Stackars lilla Caspian som är sjuk. Han blev sjuk natten till söndag och har haft feber och är nu hostig, grinig och han äter dåligt. Caspian som redan är smal och BVC sa att han skulle äta fler mål och större mål för att gå upp i vikt. Men nu äter han ju mindre än vanligt så BVC kommer nog inte bli så glada när dom ser hanns vikt och kurva när vi kommer dit nästa gång.


Krya på dig min lilla gubbe!

 
 

Tiden går så fort

Ibland känner jag att tiden bara springer iväg och jag undrar vart tiden tar vägen. Caspian är redan 8 månader och kan krypa och stå och hålla i sig själv. Och Felicia fyller fem i sommar. Inte nog med det... Jag och joel har varit tillsammans i 2 år och han fyller 30 i sommar.... själv blir jag 23 i oktober. 
OMG! Felicia fyller 5..... kan ni tänka er? Det var inte länge sedan hon kom ut ur magen känns det som. Men ändå så är det snart 5 år sedan. TIDER GÅR FÖR FORT!!!

Jag är världens lyckligaste tjej just nu känner jag. Jag har världens två finaste barn, bor i en fin lägenhet, har det bra och har VÄRLDENS UNDERBARASTE POJKVÄN!  Jag är fastanställd och jag har sökt en utbildning och hoppas att jag kommer in på den, i så fall börjar jag plugga efter sommaren.  Sen när utbildningen är klar kommer Felicia vara typ 7år och Caspian typ 3år.... shit asså!

Man får ta vara på tiden och njuta för varje dag man är med sina kärlekar!
 

RSS 2.0