Därför är jag singel!

Jag är 25 år gammal och singel. Andra i min ålder dejtar runt och har kul, har nya förlållanden och vissa har långariga osv. Jag är ofta med om att folk stöter på mig, ger mig komplimanger och får ofta höra av killar och tjejer att jag är en fantastisk och inspirerande människa.

Många undrar varför jag är singel, jag tänkte berätta lite om hur det är att vara 25 år och singel för mig. För mig är det lite annorlunda i jämförelse mad andra tjejer som är 25år... Jag har ju nämligen barn.

Bara det att jag är 25 och har en son på 3år kan skrämma iväg killar, "då var du 22 när du fick din son, vad ung du var!"... Det får man ofta höra. Sen efter det så berättar man att man även har en dotter på 7år, hur tror ni dom reagerar då? Dom vänder på klacken och går!
Men jag måste vara tydlig med att berätta att detta ej gäller alla, men många!
"Jag är inte redo för att ha barn!", standard!

Absolut finns det folk som säger att dom är redo men då är det andra saker som inte klaffar som tex: kemin, livssituation (jobbar obekväma tider eller annat), bor på annan ort eller skall inte befinna sig i Sverige.

Jag har dessutom barnen ganska ofta och har inte allt för mycket tid till att dejta, är fri en helg i månaden lixom.

Jag känner absolut ingen stress till att träffa någon karl nu, men givetvis saknar man någon att dela livet med. En vuxen som man kan dela allt med. En karl man kan uppvakta, en karl som man kan dela glädje och sorg med.
Bara att få älska en annan vuxen människa och känna sig älskad.

Men ska jag vara helt ärlig så känner jag nästan att jag har gett upp, jag har nästan tappat tron på att jag kommer träffa någon. Jag lever mitt liv vidare med mina älskade barn (som jag älskar över allt annat på denna jord) och tar en dag i taget.
Jag älskar tiden jag har med mina barn, men dom veckorna jag är barnfri vill jag inte ska existera, för dom veckorna så känner jag mig som "människan som gud glömde", känner mig så fruktansvärt ensam. Jag har ju inte heller någon släkt i Stockholm...så är fruktansvärt ensam.

Det är också bland annat därför jag inte bloggat på ett tag, jag har helt enkelt inte haft någon inspiration till att blogga.

Så nu vet ni det.

 

Kommentarer
Chi

</3 :(2015-12-19 @ 00:05:02
ellie

Jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Jag är singel och gravid och det skrämmer iväg de flesta killarna. Känns lite som att jag kommer vara singel länge. Inte för att jag måste ha en pojkvän men det hade varit lite mysigare.

Svar: Jag förstår känslan helt. Men en vacker dag kommer du springa in i din drömprins och han kommer att finnas där för dig och dina barn. Om det är äkta kärlek så kan ingenting stå emellan. <3
rockisnotdeadBlogg: http://myrslokens.blogg.se
2015-12-20 @ 16:55:30
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0