resan till bali

Äntligen sitter jag nu på planet på väg från Stockholm,Sverige till Paris,Frankrike. Jag kom till Arlanda imorse kl 08.00 och det var så mycket problem med incheckningen på Arlanda. Det tog över 2 timmar för att komma fram till bandet för att lämna av sitt bagage. Dvs att jag var försenad till mitt flyg. Kom alltså till Arlanda 08.00, planet skulle gå kl 10.10. Och 10.15 hade jag checkat in mitt bagage. Så man kan då konstatera att jag var sjukt stressad. men som tur e så väntade planet på mig (och givetvis alla andra också som fick stå och köa för att checka in deras bagage. 

Kom fram till min gate 10.30 och där så blir det problem igen. Jag kommer inte in pga att det är fullbokat och att jag checkade in så sent (Jag kunde inte checka in själv i en automat). Så jag får då sätta mig utanför gaten och vänta på att personalen på Arlanda yrar runt. Jag har ju köpt och betalt en biljett så skulle inte vara några problem med att komma på flyget… Men, det var fullbokat så blev därför lite problem, ”Petra, nu har jag ordnat en stol till dig. Tack för tålamodet! Bara för det här strulet så har jag som lite plåster på såren sett till så att du sitter på 3D”, säger kvinnan i gaten. Jag tackar och kliver ombord. Jag fattade inte riktigt vad hon menade med att jag skulle sitta på 3D. "vad är det för speciellt med det?" tänkte jag. Men så upptäcker jag ju att det är första klass eller något liknande. Så jag får lyxen att på lite bättre, GRATIS mat på planet. Får in vin och tyckte det var lite roligt att det serverades i lite finare glas. Normalt får man ju plastglas, men här får man alltså Orrefors glas. Fina grejer skall det vara. 

Så strax så kommer vi att flyga över Danmark och just nu när jag skriver detta så är klockan 12.19. Jag kommer att landa i Paris ca 13.45. Så så fort jag får tillgång till wifi så kommer jag att publicera detta inlägg. I paris skall jag vara till 20.20 då flyget not Shanghai går. Så jag tänkte att jag skulle ta mig friheten att åka in till vackra, fina paris och kolla lite eftersom att jag skall bedriva så många timmar där.

Hoppas på at jag inte kommer ha några problem i paris eller Shanghai, min engelska är ganska så begränsad så hoppas att allt bara flyter på.

 

 
 

 

 

Under tiden jag är i utlandet så kommer jag att uppdatera min snapchat och instagram så mycket jag bara kan, så om du vill se mer bilder än det som läggs upp här på bloggen så är du givetvis välkommen in att följa mig, Jag heter Piichas på båda. 

 

 


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0