Göra om möbler

Målade om mitt vardagsrumsbord igår. Snyggt snyggt!


 
 

 
 
 

Torsdag

Sitter på jobbet och jobbar. Idag är det en ganska stresssig dag på jobbet, mycket att göra. Skönt att man nu har lunch så man kan koppla bort tankarna lite.
Imorgon fredag och snart helg, så jäkla skönt. LÄNGTAR!

 

Förra Fredagens Galenheter!

 Jag var ute och gjorde staden osäker med mina älskade bästisar Ramona och Julie förra fredagen. Sååå kul! Vi var och dansade på ett ställe på Fridhemsplas som heter El Caribe. Svin kul!

 

Våga ge komplimanger

En liten fundering jag hade igår på kvällen. 

Jag liksom dom flesta andra singlar har ju testat på det här med nätdejting. Och jag fick säkert minst 20 meddelanden per dag där det stod hur otroligt vacker och fin jag är. Det uppskattas ju verkligen. Men om minst 20 personer på nätet tycker det och vågar säga det så kan man ju tänka att på en dag i Stockholm så bör det ju vara minst lika många som tycker det, men varför vågar man inte ge komplimanger i verkligheten? Det är så enkelt "ursäkta, ville bara säga att du är otroligt vacker", thats it! Och har svårt att tro att någon skulle reagera negativt på det. Det är ju varken stötande eller sliskigt. 
Tror nog att det hade gjort min dag lite bättre om jag fick höra det på vägen till jobbet. Jag ska från och med sprida lite med glädje och förgylla andras dagar med lite komplimanger iaf, tycker jag att alla andra också borde göra. Sjukling

Jag har ju som jag skrev i tidigare inlägg bara legat hemma sjuk och sängsliggande i flera dagar. Har inte varit så jätte kul om jag skall vara ärlig. Har efter allt liggande jätte ont i nacken och känner mig jätte stel. Men någonting bra med att vara sjuk är ju att man hinner plöja igenom an massa filmer :D 


Här kommer lite bilder fårn min sjuka vecka.

Här är när jag kommer hem ifrån jobbet helt febrig och dålig, därför är jag sminkad. Annars har jag inte alls brytt mig om hur jag ser ut faktiskt. :D

Här har jag legat och nästan fått liggsår, hahaha! Här ligger jag och kollar på Gladiator. <3

Här har jag tagit täcket och orkat flytta mig till soffan och sitt/ligger och kollar på The green mile. <3


Och roligare än så har jag faktiskt inte haft! :D


Borstar

Jag har legat hemma jätte sjuk i hög feber och har varit helt sängliggande så därför har jag tyvärr haft lite svårt att blogga. 

Men jag hade ju fått ett önskemål om vilka sminkborstar jag använder och här gör jag därför ett inlägg på vilka borstar jag använder dagligen och under bilden så står det vilka borstar det är och vad jag använder dom till, finns även en länk till dom flesta av borstarna så vi vet vart man kan få tag på dom. 
Har ni några fler frågor, funderingar eller önskemål om tips på skönhet eller makeup så skriv gärna en kommentar så skall jag göra ett inlägg om det också. :D

 

Från vänster:
1. Puderborste från The Body Shop (utgått ur sortimentet enligt hemsidan). 
2-3.Real Techniques Blush Brush, en för bronzing och en för rouge.
4.Real Techniques Sculpting Brush, Använder till Foundation.
5.Dubbel ändad Conceler borste från Studio10, använder till eyedust.
6. Bdellium tools 953, Denna borste använder jag när jag gör contouring för att göra en fading av linjerna.
7. bdellium tools 945, Denna borste använder jag när jag skall ha en highlighter på tex kindben eller näsa.
8. e.l.f. Studio Concealer Brush, Denn borste använder jag för conceler och contouring.
9.  e.l.f. Essential Eye Shadow Brush, Denna borste är en för ögonskugga och om jag har en eyedust som jag vill ha kraftfull och fyllig så brukar jag ta denna och doppa den i vatten lite lätt innan jag fångar upp eyedustet på borsten. Ger ett mycket fint resultat måste jag säga.
10. Real Techniques Shading Brush, Denna borste är också för ögonskugga och jag brukar använda den för att applicera ögonskugga under ögat eller till highlighter under ögonbrynet.
11. Anastasia Duo Brush Mini, Detta är en ögonbrynsborste som jag använder som jag tycker är fantastisk. 
12. emite makeup e144, Detta är en ögonskuggsborste som är grymt bra för fading. Just denna är mycket lätt och gör en lättare övergång.
13. Och den sista borsten vet jag faktiskt inte vart den är ifrån, men den har lite gårdare och kraftigare hår och är också till för fading men den är bra för en mer markant och skarp övergång enligt mig. Men man kan ju även vara lite lättare på handen så blir det en mjuk och fin övergång också. 


Massagebänk på äventyr

Idag åker jag och min massagebänk på äventyr. Min massagebänk gör taxipremär och vi åker till norradjurgården på uppdrag. Funny funny. :)
Ögonbrynsutfyllnad

Efter att jag har gått min utbildning inom ögonfransförlängning för över 1 år sedan så har jag även upptäkt lite andra roliga saker inom liknande kosmetiska prylar. Ögonbrynsutfyllning är en av dessa. Det funderar på liknande sätt som ögonfransarna. Man applicerar lösa hårstrån på sina egna men man kan även med hjälp av ett speciellt lim applicera på huden för ett fylligare resultat. Här nedan ser ni när jag har gjort ögonbrunsutfyllning på mig själv.
Ganska stor skillnad. :)

Spara bloggen som "app"

Ser att dom flesta som besöker min blogg gör det via deras mobil och därför tänkte jag ge ett tips på hur ni kan spara min blogg på "skrivbordet" på din iPhone så den ligger som en app. Jag gör så med bloggar jag läser, tycker det är otroligt smidigt. 
 

Snart Helg

Är på jobbet och jobbar,dricker kaffe och lyssnar på bra musik. Det slog mig precis att det är Torsdag idag och snart helg . Sååå skönt! Tycker att denna vecka har gått sjukt snabbt. I helgen kommer jag ha tid att göra lite inlägg med sminktips så håll utkik .


Tips på contour makeup!

 
Jag kan verkligen rekomendera att använda Contour Kit´s. Jag använder en ljus Cream-contour kit ifrån Anastasia Beverly Hills. Den kostar ca 690kr och jag tycker att den är fantastisk. Den framhäver dragen i ansiktet och är perfekt för att framhäva tex Kindben, käkben och smala till näsan. Den döljer även mörka ringar under ögonen. Så värd pengarna! 
Här kommer bild och länk till den palette som jag har.(Klicka på bilden så kommer ni till länken)

 

sminktips

Jag har fått lite önskemål om sminktips, så jag tänte göra ett inlägg eller flera med lite sminktips nu framöver och därför vore det kul om ni kunde skriva i kommentarerna vad ni önskar för skönhetstips. Behöver ju inte vara smink det kan ju vara vad som helts inom skönhet.

 

Ritat

Idag på jobbet så satt jag och kladdade lite under min slötid som jag har då och då under arbetsdagen. Det var säkert 100år sedan jsg ritade så tyckte att det var ganska kul ☺️


Nagelmode

Under dom senaste åren har det varit mycket nytt inom nagelmodet och vissa sager har varit klockrent och andra saker har man undrat över hur det kunnat bli en trend.
Under den senaste tiden är det främs 3 nagelmodeller som har varit uppe på tal. Stiletto-, Duck- och bubblenails.
Stiletton är väl den modellen som har varit välkomnat här i sverige mest men till en början så var det många som inte alls gillade den formen.
Jag tänkte visa lite bilder från dom olika modellerna.

Stilettonails:
Här är en bild på Stilettos. Dom är ganska lika mandelformen men skillnaden är att dom är lite mer avlänga och spetsiga, detta är en bild på dom vanliga stilettos som finns sedan finns det ju givetvis även med extrema alternativ.

 

Ducknails:

Detta är Ducknails och kom för nådot åt sedan och blev riktigt poppis i bla USA. Dem är vad jag tycker lite klumpiga och ser inte så flådiga ut. Men smaken är som baken.
Bubblenails:

Bubblenails är det nyaste modet som jag personligen inte alls kan förstå mig på.

 


 

RSS 2.0