Borstar

Jag har legat hemma jätte sjuk i hög feber och har varit helt sängliggande så därför har jag tyvärr haft lite svårt att blogga. 

Men jag hade ju fått ett önskemål om vilka sminkborstar jag använder och här gör jag därför ett inlägg på vilka borstar jag använder dagligen och under bilden så står det vilka borstar det är och vad jag använder dom till, finns även en länk till dom flesta av borstarna så vi vet vart man kan få tag på dom. 
Har ni några fler frågor, funderingar eller önskemål om tips på skönhet eller makeup så skriv gärna en kommentar så skall jag göra ett inlägg om det också. :D

 

Från vänster:
1. Puderborste från The Body Shop (utgått ur sortimentet enligt hemsidan). 
2-3.Real Techniques Blush Brush, en för bronzing och en för rouge.
4.Real Techniques Sculpting Brush, Använder till Foundation.
5.Dubbel ändad Conceler borste från Studio10, använder till eyedust.
6. Bdellium tools 953, Denna borste använder jag när jag gör contouring för att göra en fading av linjerna.
7. bdellium tools 945, Denna borste använder jag när jag skall ha en highlighter på tex kindben eller näsa.
8. e.l.f. Studio Concealer Brush, Denn borste använder jag för conceler och contouring.
9.  e.l.f. Essential Eye Shadow Brush, Denna borste är en för ögonskugga och om jag har en eyedust som jag vill ha kraftfull och fyllig så brukar jag ta denna och doppa den i vatten lite lätt innan jag fångar upp eyedustet på borsten. Ger ett mycket fint resultat måste jag säga.
10. Real Techniques Shading Brush, Denna borste är också för ögonskugga och jag brukar använda den för att applicera ögonskugga under ögat eller till highlighter under ögonbrynet.
11. Anastasia Duo Brush Mini, Detta är en ögonbrynsborste som jag använder som jag tycker är fantastisk. 
12. emite makeup e144, Detta är en ögonskuggsborste som är grymt bra för fading. Just denna är mycket lätt och gör en lättare övergång.
13. Och den sista borsten vet jag faktiskt inte vart den är ifrån, men den har lite gårdare och kraftigare hår och är också till för fading men den är bra för en mer markant och skarp övergång enligt mig. Men man kan ju även vara lite lättare på handen så blir det en mjuk och fin övergång också. 


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0