25år

Tidigare denna månad så fyllde jag hela 25 år och har hade en fantastisk födelsedagsvecka som firades av nära och kära. På min födelsedag så var jag ute och åt middag på en av mina absoluta favorit restauranger som heter shogun som ligger i gamla stan. Där ät det Dimsum med ångkokta knyten med olika fyllningar och till efterrätt blev det grönteglass som är en fantastisk dessert. 
Jag blev bjuden på denna fantastiska middag av en underbar vän till mig som heter Tom. Av honom fick jag även ett par Nike Air Force mid i födelsedagspressent. Och sedan på fredagen så åkte jag hem till min kära kompis Julie och vi gjorde fransar på varandra innan vi satte oss i en taxi och åkte hem till min älskade Ramona som hade lagat middag till oss och en till bekant kompis. Jätte trevlig och god middag. Fick en serie med hårvårdsprodukter av Ramona och ett fint armband av märket Dryberg av Julie. 
 
Efter denna fantastiska middag så blev det utgång. Mycke skratt och dans. 


Sen på söndag så blev jag hembjuden till Joel på middag med honom, hans mor och syster och Caspian. Där bjöds det på rostbiff med potatisgratäng och rödvinssås, otroligt gott. Och där fick jag parfymen Giorgio Armani Si som är en av mina absoluta favoriter och så fick jag en fin blomma i kruka och ett doftljus av Volyspa med dofter Crisp Champange.

 
 Så man kan säga att jag hade en top notch födelsedagsvecka! 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0