Fjäderholmarna

I fredags så åkte jag ihop med ett gäng på ca 10-15 personer ut till Fjäderholmarna och åt en fantastisk födelsedagsmiddag på Rökeriet för min kompis Julie och Nicholas som har fyllt år. Till förrätt så delade jag och Nicholas på en skärgårdstallrik och till varmrätt så tog Nicholas en Entrecote och jag tog en Oxfile. Otroligt gott och trevligt måste jag säga. För er som bor i stockholm eller är på besök i stockholm så kan jag verkligen rekomendera att åka dit och ära. Det ligger på en ö som heter fjäderholmarna som tigger ca 30min båttur ifrån Nybrokajen (Centralt i sthlm). Båtturen kostar 140kr/vuxen t/r. 
Det är en vacker båttur och man får se stockholm från vattnet och det är faktiskt otroligt vackert, speciellt om man åker vid skymning. 
Maken är bra och det är trevlig personal. 

 

Semester i Norrköping

Förra veckan hade jag semester och då tog vi bilen och begav oss ner till Östergötland för att först gå på Kolmården med lite kompisar och sedan åka till Norrköping för att umgås med min pappa. En mysig vecka måste jag säga. 
Nu är jag åter till jobbet igen 2 veckor men sedan väntar 2 veckor semester till, tack och lov!

 

Semester

Såå skönt!
Sedan i fredags så har jag semester i en vecka framöver. Har en underbar vecka med mina barn. I fredags blev det lite häng i Farsta Centrum och en fika med min prinsessa, i Lördags blev det en hemma dag med bullbak, i söndags blev det Naturhistoriska med Cosmonova, Igår blev det en dag på stan, och idag blir det en dag i lekparken. Imorgon har vi en "Måste göra dag" och på torsdag beger vi oss ner till Östergötland med vänner och skall besöka Kolmården och efter det besöket så fortsätter vår familj ner till Norrköping och hälsa på min pappa och stannar där över helgen är tanken. och nästa vecka börjar jobbet igen, då jag jobbar i ca 2 veckor för att sedan ha 2 veckor semester igen.


 

Namnsdagspresent
I Förrgår hade jag Namnsdag och fick detta otroligt vackra och söta armbandet av min fantastiskta pojkvän och på eftermiddagen efter jobbet åkte vi till Skärholmen och kollade lite på rean.

Vi köpte bla en uttunningssax eftersom att jag skulle klippa honom på kvällen. Det blev jätte bra faktiskt. 
Sä här blev resultatet.....

FÖRE:


EFTER:
 

RSS 2.0