Dagens outfit
Från i midsommar

Hoppas att alla har haft en fin midsommar! 

Jag firade midsommaren med min kära fästman, mina barn och kompisar. Först var vi i Farsta Gård för klassiskt midsommarfirande med stång och dans. Edter det åkte vi hem till mig för midsommarmiddag och grillning på gården och barnen lekte i parken. 

 

Nya naglarGjorde nya naglar för några dagar sedan och jag är HELT FÖRÄLSKAD i dom. Gelenaglar med rosa och svart färg, lite chmpange glitter och lite bling bling. I´m in love!

Jag har inte berättat?

Nu sitter jag i sängen hemma, har haft feber i 2 dagar men börjar känna mig lite bättre. Sitter här och jobbar lite och dricker en kopp kaffe, samtidigt tänker jag på hur bra livet är. 

Håll i er nu, ni som inte har mig på varken instagram eller facebook vet säkert inte det här.

Sedan några månader tillbaka så har jag träffat en helt underbar kille. Jag känner mig som en ny människa, jag är glad och lycklig. När jag går och lägger mig på kvällen så längtar efter att få gå upp på morgonen. Jag har fått så mycket energi och en glöd inom mig har tänds på nytt. 

Nu bor vi ihop och är förlovade (han friade inte utan vi har det mer som någonting symboliskt för kärlek, men jag har sagt till honom att om han vill gifta sig framöver så får han fria på riktigt). 

Han heter Nicholas och kommer ifrån Borås. Han och jag tyckte att det kändes så rätt så redan efter att vi träffats typ konstant i ca 5 månader så kom vi fram till att vi ville flytta ihop. Och efter att ha pratat med barnen för att höra vad dom tyckte så stod allt klart. Han skaffade jobb i Stockholm och flyttade upp hit. Nu har vi bott ihop i några månader och det känns riktigt bra. Han är så snäll och fin mot mina barn och är en jätte bra lekkompis till dom vilket är otroligt viktigt. 

 Jag är så lycklig, jag har 2 underbara barn som båda under sensommaren fyller år och en fantastisk pojkvän som verkligen hjälper till och stöttar mig när jag behöver det. Och alla dessa tre underbara skapelserna ger mig så otroligt mycket kärlek och energi. Jag tror att jag är världens lyckligaste människa just nu.  


 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0